- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
kertsa #15754 üzenetére
Naa, az M705 nem 17k, még az amúgy relatíve drága edigitalon is 11 900....
Én személy szerint nem ajánlom, mert nem minden felületen működik túl jól (bár az utóbbi hónapokban megtanultam, hogy rajtam, és az engem körülölelő burkon, értsd az ismerőseimen kívül mindenkinek evidens, hogy egér alá kell az egérpad). Ha van egy jó egérpadod, akkor megfelelhet, sokáig bírja az eleme. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
400 dpi 9000 FPS-el. (Ez azt jelenti, hogy inchenként 400 pontról 9000 felvételt készít másodpercenként. Viszonyításképpen egy Diamondback 3G [sok évvel későbbi termék] 1800 dpi-n 6400 felvételt készít.)
Nem attól lősz jót egy egérrel, hogy 2000000000 dpi. Ez a hype az új generációnak szól, akiknek fontosabbak a papíron leírtak, meg a tizenévesek megalapozatlan véleményei, mint az elsőkézbeli tapasztalat. Az a 400 dpi-s optika kiemelkedően jó. Még mindig. És megy 1000 Hz-en.
Amúgy Garena acc-od van? Ha, nincs, akkor pls. szedj le egy klienst (totál ingyenes). Én is CoD 4-ezgetek, átmenetileg Garena segítségével. Írtad, hogy pro-szint közelében játszol és szívesen kipróbálnám magamat egy high játékossal szemben. Ha tudsz hozni még egy embert, akár 2v2-t is tolhatunk. Dobj egy privit és megbeszéljük.
-
iamthesonar
aktív tag
nincsmit. mondom probald ki mindkettot es amelyiket kenyelmesebbnek latod es jobban adja azt vedd annyi... TE donts el mi a jo neked hisz minden ember mast tart kenyelmesnek.
igazabol a microsoft 1.1ek meg a 3.0 ugyan az az optika... 400dpi. de nem attol lesz egy optika fasza hogy 100000000dpi-t tud! ha megnezed az ms 9000fps-t frissit a 400dpi-n azert pontosabb sokszor barmely 98674324496dpi-s szaroknal mert azok max 3-4000fpssel frissitenek (de pl a roccat cuccokra ra van irva 7200fps! lemertuk progival 3700 valamennyit tudott pedig lezeres volt!)... de meg a razerek meg a logik es a steelek is nagyatlagban 4800-7200fpssel nyomatjak.. tehat miert is keves az a 400dpi-9000fps-en? annak ellenere hogy 9-10 evvel ezelott az elso pro gamer egerem egy 1.1a volt utana 3.0 szerintem a mai napig az egyik legjobb eger gamelesre(es minden masra is) ha a te kezednek kenyelmes.. nekem nem volt az..
-
iamthesonar
aktív tag
az ms 3.0 is nagyon fasza eger!!! csak nekem kenyelmetlen volt. es ha az mx518 nemjo mert izzadsz es csuszik akkor a 3.0 utalni fogod emiatt. nezd meg itt de nekem szemely szerint jobban adta a deathadder... es azert nem fele annyi mert 8-9ezer parszaz az MS 3.0 es 10-12 a DA.. az nem a fele...
-
dudika10
veterán
Csak vigyázz, ne garanciálisként hirdesd meg, mert nem indul újra a garancia a Logitechnél. Az előző termékből visszamaradt egész éveket kapod meg az új termékre. Tehát a 3 év garanciás terméket ha 2év + 1 napnál cserélik akkor a frissen érkezőre nincs garancia. Legalábbis ez az utolsó hivatalos álláspont amiről én tudok.
[oWn]f4te: nalátod a CM-et én se tartom sokra.
-
iamthesonar
aktív tag
"Tudom, hogy sokan szavaznának a MX518-ra de nekem nem kényelmes..."
...
...
"A kényelem? Majd megszokom"
????amugy jah az a legjobb ha egy eger kenyelmes! grat a cod4hez! de hidd el 5700dpi-n nem fogod latni az egered hibait... a te 5700dpid az olyan nekem mintha 1es sens helyett 28assal tolnam kb... ugyanazt a sens gyorsasagot/lassusagot be lehet loni 800dpi-n is es s5700-on is az egyiknel megadjamagat a lazer a masiknal nem de nem az igazi amikor ugralgat ahelyett hogy flow lenne.
amugymeg a deathaddert en is ajanlani tudom en is hasznaltam olyat es beadja! probald ki meg lehet szokni. de maradok a picike diamondback alakzatnal nekem az kenyelmes.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
SteelSeries Steel Grip, oszt'má' nem csúszik.
~2k és teszi, ami a dolga, jó cucc. Hamar kilövöd a dolgokat.
Ez a "mi jöhet szóba", gondolom arról szól, hogy nem holnapután boltokba kerülő agyonhype-olt, színesen villogó papírnehezékekről van szó. Öreg hiba.
A régebbi cuccok sokkal jobbak/megbízhatóbbak. Persze ez csak akkor helytálló, ha nem dísztárgyat szeretnél az asztalodra.
Az infra szenzor kb. 100x jobb, mint bármelyik lézeres szenzor. De az optikai is.
Ha mindenárom "újabb" dolgot szeretnél, akkor MX 518 + Steel Grip (ez így ~10k) vagy egy DeathAdder. Én az előbbit venném. Méginkább MS 3.0-át.dudika10: Hát hogy kezeljem, amikor idejön és JÁTÉKRA keres egeret?
Mondjam neki, hogy vedd meg ezt az új csilli-villi sz@rt, aminél a kenyérpirítómmal is jobbat lövök?
Sírnak, hogy sokat kell mozgatni?Most erre mit mondjak? Nem kell. Vagy ne üljön a gépemhez, semmi keresnivalója előtte. Vegye csak meg 15ezeré' az új fost és csodálkozzon, amikor rántana egy nagyot, és hirtelen az ég felé néz. És kapja a fejest.
-
dudika10
veterán
Megadta magát az mit takar?
Ne húzzátok már le a logitecheket ennyire. G9(x) pl szerintem kifejezetten jó, az összes drágább egér közül kb csak arra cserélném az MS-t.
G500 nem olyan jó, de az se rossz egyáltalán. Nem mindenki versenyszerűen játszik, de Ti mindenkit úgy kezeltek.
Akárki leül a gépem elé 5 perc után panaszkodik, hogy szar az egér, túl sokat kell mozgatni... -
iamthesonar
aktív tag
hali!
hat ha nemtudnad lehet venni amugy a mousekra steel gripet ami csuszasmentesse teszi az egeret ha raragasztod. de ha kilove kilove... a lazeres sensort (attol fugg melyiket!) meg a regi optikas egerek is leverik sztem...felveszi e vele a versenyt a 3.5G infra? siman odabassza ez nem kerdes...
a deathadder fasza eger! es biztosra allithatom barmelyik hitvany lazernel jobb meg a 4 evvel ezelotti serias 3G infra is.. raadasul a razer mernokei mar a legelso egeruktol fogva szamoltak a tenyer izzadassal... alapbol az osszes razer csuszasmentes gombokat es hazat kapott.. (a talpan meg ugye ott a hyperglide az csuszik
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Semmi értelmeset? Ne má'. Csak 15k alatt vannak értelmesek. DeathAdder-kivételével 10k-ig.
Microsoft WheelMouse Optical 1.1 (van fekete is)
Microsoft Intellimouse 1.1a (van fekete is)
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Logitech MX 518
Razer DeathAdder V2
Razer AbyssusEz kapásból 6 értelmes. És a DeathAdder kivételével mindegyik bőven 15k alatt. A "megszállott gamer" remélem nem azt jelenti, hogy vevő vagy a parasztvakításra, meg a "alegújabbalegjobbmégakkorisharohadtulnem-deezmánemlézereshanemplazmacsíkotfest-úgytájékozódik-ésmégszépszínesis"-effektusra.
'96 óta vagyok FPS-függő (előtte is szerettem a műfajt, de az igazi áttörést a jó öreg Quake-multi hozta).
De tényleg jó lenne, ha kicsit vissza is olvasnátok, mert így mindig majdnem ugyanazt kell leírnom.
zozz12: Ha hiszel nekem, azt jól teszed.
Teszteket nem szoktam nézegetni, kiindulva abból, hogy a netes egértesztek 97,399%-a szemenszedett hülyeség (fennen a topikban ezt már kitárgyaltuk). Egyszer régen, kb. 2-3 évvel ezelőtt láttam EGY (azaz 1) nagyon jó egértesztet (vörös témájú oldal volt, ha jól emlékszem, valahonnan az ESReality-ről kerültem oda). Ott nagyon komolyan kivesézték őket hozzáértő emberek, rengeteg grafikonnal, különböző Hz-beállításokon, stb.. Pl. az egérgyorsulás mérésére külön kis gépet építettek, ami "rántja" a mouse-t, mivel egy bizonyos sebességre már nem képes az emberi kéz. Ott kijöttek ajánlottnak a Microsoft-ok. Sok pro a mai napig használja őket és okkal teszi ezt. Nagyon mebízható és az optikáját még nem sikerült kiakasztani (hidd el, PRÓBÁLTAM
). Ha kicsit több pénzből gazdálkodnék, újonan egy MS 3.0-át vennék (ugyanaz a belső, mint az 1.1-ek, csak a fogása (nekem) kényelmesebb). Esetleg MX 518-at.
-
iamthesonar
aktív tag
hat fiam ha megszallott gamer vagy akkor minek is vettel logitechet a G szeriabol??? a topikban ezt pofazzuk tobben hogy felejtos az a sorozat... ha kikuldik az ujat akkor amig null kilometeres addig szabadulj meg tole!!!! ha maradnal a logitechnel az emlitett garancia miatt akkor vegyel egy mx518at... akiket en ismerek es ezt hasznaljak igen csak kevesen vannak akik masra cserelik vagy 3 evnel elobb tonkremegy nekik.. en jatszittam vele nekem kenyelmetlen volt... de masok 4-5 evig lonek vele atlagban mire a legkisseb baja is lesz.. ha hardcore gamingre kell es esetleg elpartolsz a logitechtol akkor valassz a razer a steelseries es a microsoft egerek kozul!!!! ha visszaolvasol itt par oldalt talalsz erveket ellenerveket es ajanlott egereket... (ugy is ugyanazt mondanam mint 3 oldallal ezelott..most nem sorolnam fel ujra mik azok mert van egy par...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest