- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezetéknélküli témában az összefoglalóban, különösen az ajánlott egerek listájában megleled a válaszod.
A másik kérdés pedig a periféria beárazós témába illik leginkább. Egyébként a bontott és bontatlan antik egér közt árban nagyon sok a különbség. Hiába újszerű. Ez egy ilyen játék.
-
TeebyKay
őstag
Erre a billentyűzet topicban tudnak neked válaszolni.
-
TeebyKay
őstag
Azt, hogy olvasd el az összefoglalót és ne cserélj wireless felszerelésre. Ha mindenképp cserélsz, akkor teljesen mindegy 25k-nál kezdődnek a használható wireless egerek, vedd azt amelyik kényelmes. Ha a diamondback meg van még rakd fel apróra, sok embernek fáj rá a foga.
-
nyunyu
félisten
Abbol max valamelyik mutyur L jon ki.
Mostani kinalatbol M235 (=M315)
Utobbiakat unifying vevovel+dontheto gorgovel+dekorativ mintaval M325 neven is aruljak, ~1k-val dragabban.Vagy ha akad meg valahol neked tetszo mintaju M305, az jobban megeri mint a nem dontheto gorgos M235.
SetPointtal a gorgo billentes atdefinialhato +2 gombra!+2 gombos, plusz dontheto gorgos M345 mar nagyon kilog az 5k-s keretbol.
MS egeret mostanaban nem merek javasolni.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Történt egy kis "baleset" az A4Tech XL-747H görgője eltört (a tengely megadta magát).
Ugyan megragasztottam pillanatragasztóval, de már nem a régi, ezért (mivel már nem egy új darab és rendesen volt használva) egy hasonló egér beszerzésén.
Milyen egereket tudtok ajánlani hasonló szegmensben ? Leginkább FPS,RPG,RTS játékokkal játszom és ebben a 6-7ezres kategóriában keresgélnék.
-
ko9
addikt
Sajnos igazából azért nehéz, mert ugye a Macnek más a kiosztása mint a hagyományos billentyűzeteknek... Ha megy is, akkor is lehet vele valami baj (sleepből felkelés után nem csatlakozik újra, stb.)...
Volt a Logitechnek egy diNovo készlete, ami tuti jó volt, de az is valami horrorisztikus áron. Ezért nem nagyon ajánlottam/ajánlom senkinek a vezeték nélküli cumókat. Mindenesetre nézelődök.Szerk.: Most néztem az Amazonon a MK320ról a felhasználói kommenteket, ott írták, hogy próbálta Macen és Windowson is, és ment egyből. [link]
Szerintem ennél meggyőzőbbet nem fogok találni -
ko9
addikt
A Mac sajnos nem sok vevőt támogat. Ez is az üzletpolitikájuk része, hogy minél több saját terméküket vedd meg
Ha megnézed a Logitechnek szokása kiemelni, hogy melyik termékük mit támogat, pl a Cordless Desktop Wave Pro-nál meg van említve a Mac. Ez alapján lehet nézelődni.Ja ezt még mielőtt elfelejtem: [link] Itt van egy kis infó ami alapján tájékozódhatsz
(Gyári Logitech Mac driverek)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha tartósság kell, akkor MS 1.1 és MS 3.0 egyértelműen az élen van.
De visszatérve a Razer-edre:
Hát szedd szét és takarítsd ki rendesen.
Mikrokapcsolóból 10 db ~2,5k (az a DB-dbe egy full szett és még tartalék 3 a főgomboknak), japán Omron-t vegyél (pontos típussal valószínűleg nyunyu alias Locutus PH!-s inkarnációja tud szolgálni).
Aztán már csak egy forrasztópáka kell meg egy kis gyakorlat. Ha az neked nincs, akkor itt PH!-n szinte biztos, hogy találsz valakit, aki mittomén' egy ezresért v. két sörért (én utálom, csak gondoltam, ez általánosan elfogadott fizetőeszköz) megcsinálja neked.
Voilá, tökéletesen megújult DB, japán mikrokapcsolókkal. Ha első genes, akkor még új kábelt is kaphat, ha összegubázol egy bontott MS 3.0-át, aminek a vezetéke ép.
De ha már itt tartasz, akár nekem is adhatod. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"bár 20k fele már igencsak a kifejezettem gémer egerek vannak"
Neeeem.
Arra felé már csak a kifejezetten parasztvakításos csilli-villi műanyagdarabok vannak (kiv. DA v2, aminek most felment az ára, de E-bay-ről az is sokkal olcsóbb).
Thermaltake: ratymadék. Házakból van, amelyik jó. Esetleg egy-két hűtője sem rossz.
Én csak azt nem értem, hogy van egy működő Diamondback-ed, akkor miért akarnád valami drága gagyi izére cserélni. Az az egér nagyon jó, szvsz teljesen fölösleges leváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest