- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17278 üzenetére
Nem indítasz olyan PH-s nyereményjátékot, ahol a legjobb íróid/lemezeid közül sorsolsz ki egyet-kettőt?
-
jeni
félisten
válasz
sorba állhatunk értük a lakás ajtód előtt?
szerzünk örömteli perceket a párodnak,úgyis csak porosodik a bűvös szekrény előtt,alatt,mögött,felett és bent
gondolj bele nem kell törölgetned többé.a boros pincét most kihagyjuk
-
spidersoft
senior tag
válasz
Nekem két DVD-íróm van. Az első egy LG, ami teljesen idióta (hol felismerte az általa négy másodperccel ezelőtt kiírt lemezt, hol *üresnek* gondolta (egyszer próbáltam: ilyenkor hagyott a lemezre írni mégegyszer
), a második meg a mostani Asus. Piszkosul zajos, de legalább jól teszi amit tesz... Az LG száműzve lett a játszós gépbe, lemezt olvasni nagyjából még tud. Persze a sajátjait továbbra se mindig...
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekem ez a két író is pont elég. Boldogok a tudatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest