- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
ahogy néztem a keresőt, elég fosnak vannak titulálva a külső írók, nyilván nem ok nélkül. ha nekem mégis mindenképp külső kell, akkor mit érdemes néznem? konkrétan az itthoni összes gépben elromlott a Sony/NEC író, ami papíron olyan kurvajó volt mindenki szerint, így már lassan két éve nincs itthon író. gyakorlatilag évi 5 alkalommal lenne használva. ebből 3 alkalommal a kocsiba írok ki zenét, a másik 2 alkalommal pedig valami szoftvert kéne bevinni a gépbe. ezek miatt nem vagyok hajlandó belső dvd írót rakni egyik gépbe sem, ráadásul egy laptop is érkezőben, szintén odd nélkül, ahhoz kellene egy pici, könnyű, hordozható drive.
van azért olyan darab, amit érdemesebb választani, vagy egy kaptafa mind? valami 7-8-9 ezres samsungot néztem eddig.
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest