Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz01
csendes tag
-
Attesz01
csendes tag
Mivel még a kamerát is csak pár alkalommal használtam, a keresőröl nincs sok tapasztalatom, de biztos jól jön majd néha amikor erős napsütésnél esetleg nem látható a kijelző (fényképezőből kiindulva). A kereső felbontása elég gyenge, de ahhoz elég hogy a témát nagyjából belője az ember
Amúgy az erős napsütést még nem teszteltem mert még talán nem is volt, mióta megvettem a kamerát...
-
Attesz01
csendes tag
Megpróbálok majd akkor feltölteni eredeti videót is. Ezeket egyébként nem tömörítettem, az mts-eket raktam fel a youtube-ra, tömöríti az saját maga...
Egy konkrétumot tudok mondani ami alapján jobbnak gondolom ennek a képét: tesztek
ennyi.
Tapasztalatom egyikkel sem volt, a videók kb egyformának tűntek. De a tesztek elég egyértelműek voltak, ezért feltételeztem hogy rosszabb semmiképp sem lesz mint a másik kettőé... Előnye még a többivel szemben az 1080/50p és az SDXC támogatás.
Amin talán még javítani lehetne, az a kijelző felbontása és mérete, bár ez nem túl lényeges.
A 3D-ről nem tudok semmit, engem nem igazán érdekel. -
Attesz01
csendes tag
Igen, illetve SD707, mert nálunk ez a verzió van.
Eddig elégedett vagyok vele, bár még nem sokat használtam. Negatív tapasztalatom szinte nincs is (csak annyi hogy ha pl hangos zene van felvéve, betorzulhat a hang auto módban).
Mielőtt megvettem, még a Sony CX550 és a Canon HS21 volt képben, de ez tűnt a legjobbnak közülük, mert a képminőségben nem akartam kompromisszumot. Mondjuk nem sokat gondolkodtam a témán, hamar el akartam dönteni, de szerintem jó választás volt. Csak a gépemet kéne még fejleszteni a videók feldolgozásához...Van fent 1-2 videóm itt: (bár egyik sem külső, nappali felvétel
és az eredeti képminőséget a jútúb nem adja vissza)
[belső tér, világos]
[link_2]
[link_3]
[belső tér, sötét]
[time lapse mód teszt] -
Attesz01
csendes tag
válasz
Maksifül #6249 üzenetére
Nekem SD707-es van, ami ugyanaz. Ebben is van ventillátor (mint a HS700-ban és a TM700-ban is), de szerintem nem zavaró a hangja. Csak feltekert hangerőnél lehet hallani egy kicsit, ha más hang vagy zaj nincs a felvételen. Becsukott lcd-vel kicsit hangosabb, mert változó a fordulatszáma.
Amúgy ismer valaki olyan progit amivel a videókból kiszűrhetők a torz hangok (egy adott frekvencia)? Koncerten auto módban kicsit hangos volt a zene, és van benne 1-2 torz zizegés...
-
Attesz01
csendes tag
válasz
Attesz01 #6077 üzenetére
Na végülis a Pana SD707-et rendeltem meg. Mondjuk azt vártam, hogy az 1080/50p-s 28Mb/s videó lejátszásánál be fog halni a gépem, mert nem éppen a legújabb darab, erre meg kevésbé szaggatva játsza le (17 fps), mint az 1080/50i-s közepes minőségű felvételt (8 fps). furcsa
-
Attesz01
csendes tag
Igen, egyertelmünek tünik a pontszamok alapjan, de van par dolog amiben nem olyan jo a Pana: kis felbontasu az lcd es keresö, gyengebb nagylatoszög, kevesebb beepitett memoria, es gyenge fenyviszonyoknal kicsit jobb a Sony. (a Sony kepe viszont normal fenynel nem olyan eles, es nincs szelzajszüres)
Kar hogy nem lehet ötvözni a kettöt... -
Attesz01
csendes tag
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni a következő 3 kamera közül (normál használatra, fényképezés nem, de a kép, hangminőség és stabilizálás fontos)?
Panasonic HDC-TM700
Sony HDR-CX550
Canon Legria HF-S21
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...