- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
Ferdzsoo #2443 üzenetére
Én viszont nem értem, kérdeztél valamit, mi válaszoltunk rá, és ezek után ott tartasz, ahol a kérdéseid előtt ! Ha volt kész elképzelésed, akkor miért kérdeztél ?
DSLR gépre a 100-110 000.- kezdő összeg, egy jobb objektív kerül kb. ennyibe. Ha csak ennyit akarsz rászánni, akkor inkább valami kompaktot keress.
A 18-55-ös kitobi, amit adnak a géphez, szinte semmire nem elég, kicsi az átfogása, és gyenge a minősége.
Célszerű volna, ha elolvasnád alaposan az első hsz-t. -
Zsolto
őstag
válasz
Ferdzsoo #2439 üzenetére
Ha összeveted a 350D és a 400D speckóját, látni fogod, hogy a 400D sok újítást kapott. Ami szerintem fontos, az a fejlettebb autofókusz-rendszer és a nagyobb hátsó kijelző, de rengeteg apró egyéb dolog van még (a szenzortisztítás is biztos hasznos). Ha 10k körül van a differencia, én sem haboznék a 400D-t venni (anno én ennél jóval nagyobb árkülönbséget fizettem érte
).
-
sbazsi
veterán
válasz
Ferdzsoo #2439 üzenetére
Én akkor már 400D-t vennék.
pl:
Eladó Canon 400d kit gyári dobozában gyönyörü karcmentes állapotban kb 2500 expoval. Ár 90.000Ft.
Eladó egy canon eos 400d váz+portémarkolat kb 900 expoval minden tartozékával 1,4 év magyar garanciával dobozban új állapotban.Ár:130e
Eladó Canon EOS 400d típusú digitális tükörreflexes fényképezőgépem 18-55 mm f/3.5-5.6 -os Kit objektívvel 20 hónap garanciával. 120e
Apronet.
vagy ugyanitt van csak váz 68-ért, kapsz hozzá 18-55 obit kb 15-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest