-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
falijja #45070 üzenetére
Ilyen régi gépeket én nem vennék, ha a képminőség és a használati sebesség és kényelem (reakció idő) a fontos
Tény, hogy van több előnyük, de képminőségben például egy mai új alsó kategóriás mondjuk Canon 200D gép beveri az összes általad felsoroltat: [link]
Mennyi pénzed van rá?
-
törölt tag
válasz
falijja #43132 üzenetére
Pár napja lőttem Sony A3000-rel néhány tesztfotót, képminőségre ugyanazt tudja, mint az A5000. A képek a 18-55-ös Sony kitobjektívvel készültek, vázból kieső jpg-k egytől egyig, objektívkorrekció nélkül. Szerintem nagyon tisztességes teljesítményt nyújt, kellemes színekkel, jó képminőséggel:
18mm - 18mm - 18mm - 19mm - 24mm - 24mm - 24mm - 26mm - 27mm - 28mm - 35mm - 42mm - 44mm - 55mm
-
Gáboromm
tag
válasz
falijja #43113 üzenetére
szerk:
Ja bocs, azt írtad, hogy fotózni szeretnél, akkor a lentiek tárgytalanok.
Ha nem videózni akarsz, akkor lehet egy canon, fuji, nikon jobb.Panasonic vagy Samsung a legjobb videózásban.
De a samsungnak azt mondják, jobb a minősége videóban. Bár "halott", de azért 5-10 évig még lehet csereberélni dolgokat hozzá.
Nem beszélve arról, hogy lehet fel fog újra támadni.
Neked mobilod van, neked óriási ugrás lesz MILC. De csak pana vagy samsungot vennék használtan.
Én most vettem Pana-t. De csak azért mert azt a samsungot (NX-500), amit kinéztem, már elvitték.Nem beszélve, hogy a legjobb minőséget akarod, akkor Samsung! 10 évig tuti jó lesz, és addig szerintem újra feltámad.
Néztem most szeptembertől sok videós tesztet (ahol egyszerre mutatják ugyanazt a masinák), míg eljutottam odáig, hogy ne a sony-t válasszam. Bár samsung és pana után a sony a harmadik legjobb.
-
bigsee
addikt
válasz
falijja #35902 üzenetére
"- Gépre szánt összeg? (Max és nagyon max). Ha csak gép, az. Ha objektívvel együtt, akkor úgy megadni.
- Felhasználás? (Lehetőleg "mindenre, bármire" kerülve legyen, próbáld minél jobban belőni, mi lenne kedvenc témád).
- Méret számít? (Súly, foghatóság, hordozhatóság, strapabíróság).
- Videó kell? (Van, akinek nagyon fontos, van, akinek egyáltalán nem).
- Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
- Egyéb kívánság, speciális igények?"Gondolatolvasók másik topikban laknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged