- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz
akidur #40273 üzenetére
Nem vagyok releváns mert Canon 6D lett....
Nem jársz rosszul a kiszemeltekkel.
Menj el egy Media Marktban és fogdosd meg a Sony-t és a Panasonicokat. Nézd meg a menürendszert, próbálgasd a fókuszát mindegyiknek és aztán vegyél egy nagy levegőt, igyál egy kávét/sört és vedd meg amelyik a legszimpatikusabb.
Videóra szerintem mindegyik megfelelő és fényképezőgépként sem fogsz csalódni. Persze én szigorúan magánfelhasználásban utazom, amit én csinálok a fényképezőgéppel, arra mindegyik jó lenne.
Kivéve a sötét pincében, fekete ruhás, izgő-mozgó gyerekek fényképezése. Oda kell a full frame. -
jjeahh
nagyúr
válasz
akidur #40264 üzenetére
Videó módban a kijelzőt a g7-en is fekvő módban hajtanád ki csak, azt meg a gx80 is tudja. A másik dolog, hogy szenzorstabi nélkül szerintem hamar rá lehet szokni az evf-re, mert szemhez támasztva a gép stabilabb és akkor lehetséges, hogy rájössz idővel, hogy a forgatható kijelzőre mégsincs annyira szükséged... szerintem ezeket gondold át. Én anno a mikrofon csatival is megszívtam, mert direkt úgy kerestem gépet, hogy az mindenképp legyen rajta, aztán rájöttem, hogy nekem mégis fölösleges... általában koncertvideózok és a külön normális minőségben felvett, kevert hangot pár klikk a videóval szinkronizálni, szal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest