Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
MC Pite #12432 üzenetére
A Záridő priorításnak az a lényege hogy így megtudod választani hogy a mozgó tárgy mennyire merevedjen ki.A rekeszt meg szépen számolja hozzá a gép,meg húzza utána az ISOt ha akarja.Ha mozgó dolgot fényképezel akkor szerintem a legjobb mód,főleg ha nincs időd a full manuális móddal kísérletezni.Amúgy én mindig csak ezt a két módot használom (TV és M)
Nálam az ISOt lehet automatára állítani TVben és Mben is, és mindig igyekszik a gép alacsonyan tartani,meglepően okos ilyen téren.
-
lcee79
addikt
válasz
MC Pite #12432 üzenetére
"Nektek amúgy mi az automata és mi a manuál? És minek hívjátok akkor a P módot?"
Én az auto módot úgy értem hogy szinte semmit nem lehet beállítani, ehhez képest sokkal több beállítással rendelkezik a program mód...
Van teljesen automata és automat vaku nélkül, amikor nem csapja fel a vakut magától...
itt legtöbb beállítás szürke... Ennél írtam hogy nem lehet beállítani sok dolgot amit a többinél igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Black & Decker töltőt keresek
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest