Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Segnior_Barthez #6669 üzenetére
Obit már megvettem. 55-250 IS. 53 ezerért vettem 1 év garival. 18-55-öm volt nikonra, és inkább a 70-300-at használtam, mert sok portrét csináltam. Vagy koncerten is inkább teléztem. Nagylátót úgysem lehet jót venni 20 ezer körül szóval tökmindegy, nem az én világom a hordótorzítás
Végigmentem már az úton Fuji S2-vel, meg 2 évig fotós asszisztens voltam egy divatfotósnál...Nabasszus amilyen obipark ott volt, elszakadt az arcom bazz.. Kb 12-13 obi volt, meg az összes cucc 10-12 milla értékben. Tilt shift is, bár az nekem már túl modoros. Az volt a kánaán hely
Amúgy kövezzetek meg, de 70%-ban rövidfilmezni, és jeleneteknént megrendezett színházi videózásra használnám abszolút manuálisan. Erre a dof és kisebb zajszint miatt sokkal jobb mint egy konzumer videókamera. (Még egy 50-es 1.8-as beszerzésre vár)
A japán cuccon még erősen gondolkozom... kereken 15 rugóval lenne olcsóbb mintha boltban venném. Ami pont egy SDHC kártya.... A japán gyártmány szöveg amúgy hülyeség? Tényleg jobb minőségű mint a többi gyártmány?
Megkérdezem mailban tőlük a garanciát... Elvileg ramoknál egy RMA-ztatás külföldre nem olcsó de nem is olyan végtelenül drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Wolfgang GA200 camera
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest