Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Kalandor #46180 üzenetére
GX80 nem mindenben felel meg a kritériumodnak, kezdve a szenzormérettel és zajjal. Az AF elég gyors fotózáshoz, de abban inkább csak a single módban. Másrészt szerintem muszáj utómunkázni ezért ajánlom a rawozást. Az elektromos nézőkének nem sikerült túl jól az üvegje. De próbáld ki, nagyon masszív, minőségi építés, pláne más hasonló kategóriájú vázak mellett. A szenzorstabi egy nagyon jó ficsőr, nélküle már alig tudok fotózni
mellette az xe1-el sorozatba készítem a bemozdult képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest