Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
schawo #19414 üzenetére
Naná, részben ezért is váltottam(kezdtem bele a cserébe;legkisebb különbözet elve, csak mielőtt ez az elv teljesült volna, módosult az ár, és be..tam) - csak hogy egyszerre, ekkora lépésben csökkentik, meglepő volt. Azok a kereskedők igen meg...ák akiknek van polcon, (gondolom főként emiatt) nem szokás ekkora lépcsőben csökkenteni.
Látom (odaát) megint érik samyang 8mm rendelés, ha lenne 2-3 ember erre, (meg aki repülőn elhozza, vagy csak hely ahol jó árban van), csatlakoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest