Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Zozzer888 #12438 üzenetére
Én azt írtam (már sokszor) hogy több figyelmet igényel (eleinte főleg). És az alábbi szituban ("de a legutobbi nyaralas utan rajottunk:cserelni kell!! Lassu, rossz szinek, eletlen kepek...stb.") erősen valószínűsíthető ez, jobb ha inkább erre készül lelkiekben, mint hogy sok pénzt kiad érte, aztán lefele görbül a szája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Minolta objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest