- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok keresnék egy jó hatásfokú halk cpu hűtőt. Csak torony érdekel, mert szerintem az mutat jól egy házban. Most egy arctic freezer 7 pro-m van és és nem vagyok teljesen elégedett, főleg, hogy nem néztem utána vásárláskor és az egyik ram foglalatomat nem tudom használni miatta.
Ár amit rászánnék az olyan 10 nagyon max 15 ezer de ha olcsóbban van jó megoldás az is érdekel.
A ház amibe kerül az egy corsair carbide 300r elméletileg 170 cm-ig befér csak nem tudom, hogy akkor tudom e használni a két oldalsó ventihelyet, és lényeg, hogy oda is elférjen 2 venti, ne lógjon bele a cooler.
Alaplapom most még asus f1a55 fm1 foglalatú lap de tervezem a váltást lga 1150-re, egy asus z97 pro gamer lappal szemezgetek, szóval univerzális hűtő kell.
Mostani procim athlon 2 x4 651k 100watt a tdp-je ,de nem bánom ha jóval túl lesz méretezve a hűtő, hogy minél halkabban tegye a dolgát.
Ramom corsair xms3, ramok pontos tipust most hirtelen nem tudok, de ha kell akkor előkeresem a dobozát.
Remélem nincsenek nagy elvárásaim ezért az árért.Huawei P20 Pro Black
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
Be raktam végre a Be Quiet pure rock hűtőmet, aida 64 stress test alatt 45 fok felé nem megy a hőfokom 800-as fordulat mellett, megváltás az arctic freezer 1200-as fordulata és 55 foka után. Bar lehet a paszta is segít, mivel lecseréltem a coolink pásztát arctic freezer mx-4-re. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom akinek befér és 100 watt körüli a proci tdp-je. Igaz 150 watt-ig írják, de a 100 wattot halkan, hidegen tartja.
Huawei P20 Pro Black
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest