- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
DamieN 86
csendes tag
Üdv aLL !
Én egy cooler master hűtőtt vettem, tökéletes műkszik, és a kék lednek köszönhetően plexis házba jól néz ki, bár az én házam nem plexis sajna, de ezt könnyen megoldottam, no oldal panel
, amíg nem lesz meg a zalman z11 ház
https://www.arukereso.hu/szamitogep-huto-c3094/cooler-master/hyper-103-rr-h103-22pb-r1-p186817119/?gclid=EAIaIQobChMI3LmOvZv_3AIVT7XtCh1EWAXREAAYASAAEgLe6fD_BwE
-
Stirbi
addikt
üdv.
ac freezer 7pro tvedd arra mg panasztnem hallottam
és ellentétben evvela hypertx re igen:
,,Hy!
Szeretném jelezni, hogy a CM Hyper TX2 topicjában újabb tulaj jelentkezett, akinek a rezonancia miatt eltört a hütö ventije. És ez sajnos nem egyedi eset, egyre többen jeleznek olyan problémát, hogy elreped/eltörik a venti.
Üdv.,, -
old gray
addikt
Ha az AC árában tudsz kb. Zalmant szerezni akkor vegyél azt. Annak ellenére mondom ezt, hogy soha nem jött be mint hűtési megoldás, túl drágák a tudásukhoz képest. Vagy másképpen: Zalman árban jobb megoldások is vannak.
Bundás22: jó kapcsolatban voltak, szerette a TX2 a szintén CM lakást, nem rezonált semmi.
Igaz, nekem sima TX-em volt, de abit guru panellal tudtam szabályozni a ford.számot. Max. ford.számon nekem akkor is hangosnak tűnt (főleg hogy az összes többi venti 120mm-es cucc volt, 600-1300RPM értékekre szabályozva elhelyezkedésüktől függően)
-
hát a TDP az egy mágikus érték.
A procid hődiszipációjával, sé a felvett teljesítménnyel van összefüggésbe. Természetesen másképp van AMD, és Intel prociknál is
A Te procid TDP-je 130W egy Core 2 Duo-é pedig 65W.
Szerintem el viszi. Nem arrol van szó, hogy sz@r az a hűtő, csak nem a Zalmantól megszokott nagyonkirályűber cucc. -
-
Flagstaff2
senior tag
Sztem ezek közül a Freezer a nyerő.Bár nem egy nagy lumen de ránézésre elpáholja a Zalmanokat és nem utolsó szempont hogy a CPU melegét azonnal rátolja a hátsó házventire nem pedig keringeti odabent mint fingot a fürdőben.
Az alsó három lamella lefelé meg van hajtva,így szépen nyomat a CPU foglalat körüli alkatrészekre is levegőt. Szal sztem Freezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged