- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CriticalHit #99656 üzenetére
Ezt nem lehet kimondani, hogy a Kryonaut a csúcs. Valamikor az lehetett, de azóta már a versenytársak leelőzték őket, amíg ők feltételezem ugyanazzal a receptúrával dolgoznak tovább. Az Arctic MX-6 szintén tudja ugyanazt, töredék áron.
Ezért is írtam, hogy a paszta nem annyira fajsúlyos a történetben, mert ezek a paszták 1-2 fok különbséggel ugyanazt tudják.
Kép forrása: [link] -
hajraolaj1
tag
válasz
CriticalHit #99649 üzenetére
Köszi az ajánlást! Úgy látom mellékelnek hozzá pasztát, érdemes lehet lecserélni szerinted egy Kryonaut Grizzly-re? 2000Ft-ot nekem megér, ha tovább bírja a paszta és akár pár fokkal hűvösebb marad tőle a proci.
-
cool82
csendes tag
válasz
CriticalHit #99288 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
CriticalHit #99118 üzenetére
Én is.
-
válasz
CriticalHit #99115 üzenetére
A Noctuának azért a csapágyazásának a közelébe se tud jutni a TR, ott van egy saját szabadalom is, még ha kődrága a termék is. Látszik a cég arculatán, a terméktámogatáson, a fejlesztéseken, meg úgy összességében mindenen, hogy nem csak ülnek a pénzen, hanem vissza is invesztálnak az egészbe.
A Thermalright teljesít
Kérdés az, hogy meddig. Most a Noctua NH-D15 G2 felfogja adni a leckét. -
válasz
CriticalHit #99111 üzenetére
Nézem a videót és megmondom őszintén, hogy nekem nem igazán tetszik az, amit a Thermalright a piacon csinál. Minden más gyártónak próbál aláverni, amivel talán egy idő után azt fogja elérni, hogy a többiek is alá fognak adni a minőségnek, hogy versenyképes árat tudjanak kínálni a fogyasztóknak. Ellepik majd a piacot az olcsó és sz*r hűtők. Már most is egy csomó ilyen van és nem azt mondom, hogy a Thermalright rossz, mert teljesen OK, de a prémiumtól azért messze van, mint ide Nagykanizsa. Mondom ezt úgy, hogy nekem is mindkét gépemben Thermalright hűtő van... De ezt nem gondolom egy jó iránynak. Valószínűleg a
jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint
stratégia bejött nekik, mert látszik, hogy tolják a pénzt is a marketingbe, szerintem nem sok olyan procihűtésekkel IS foglalkozó csatorna van YouTube-on, ami nem vette volna górcső alá a legnépszerűbb hűtőiket, pl. Peerless Assassin, Phantom Spirit, stb.
Szóval szerintem nem f*xa ez így, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. -
válasz
CriticalHit #98879 üzenetére
Nekem a Mugen 5 Rev. C is nagyon tetszett, annak is szép a dizájnja. Az mondjuk a 6-tól valamennyire elmarad teljesítményben, de a fekete verzió annak is elég patent.
-
válasz
CriticalHit #98876 üzenetére
Igen, ez nem lenne rossz, kíváncsi lennék az eredményekre. Szegény Zalmant anno amennyire hypeolták, azóta legalább annyira lesüllyedtek. Szerintem már csak az olcsó gépházakból élnek.
-
Lokii
aktív tag
válasz
CriticalHit #98831 üzenetére
Engem nem lepett meg túlságosan , mondjuk jobban néz ki az tuti.
Nekem PS 120 SE ARGB lesz , már csak postára el kell mennem , de inkább üzleti átvétellel kérem következő alkalommal
-
válasz
CriticalHit #98834 üzenetére
Hát... Nem tudom. Talán valami dupla 140 ventis, 8 hőcsöves, vapor chamberes szörnyeteget, ha egyszer megálmodnak hozzá a mérnökök, talán az tudja majd kezelni.
Valami ilyesmit azért rápróbálnék: [link] De valami erősebb ventivel, pl.: [link] vagy [link]. Plusz folyékony fém, klimatizált helyiség, stb.
-
válasz
CriticalHit #98831 üzenetére
Valóban nem hozott semmi egetrengető újdonságot az RGB és a festett bordán kívül. Én durván 1 hónapja vettem a Phantom Spirit 120 SE-t, abszolút elégedett vagyok vele. Mondjuk pár baja azért van ennek is, lötyögnek a ventilátorok rajta és az Inteles hátlap egy darab, vacak műanyag, ami teljesen kiábrándító... ettől függetlenül a venti és a hűtő nagyon szépen és csendben dolgozik.
-
válasz
CriticalHit #98828 üzenetére
Igen érdekes lehet a csapágyazása a ventilátoroknak, ~200 rpm-mel tovább bírják ugyanazon a zajszinten, mint a 120 SE ventilátorai.
-
FuRiONight
addikt
válasz
CriticalHit #98805 üzenetére
Mi lenne az? Ne tarsd magadban! A Noctuát 30k-ért venném.
Rowon: most térek vissza a pc világába, egy 5 éves kiesést kell pótolnom.
Az Arctic Freezer III 280 elég jó áron elég jó teljeményt nyújt.AM5 platformra ruházat be, egy 7600X-el kezdek, de szeretnék később szeretnék feljebb lépni.
Asus Rog Strix b650E-F lap lesz eddig úgy néz ki.
-
válasz
CriticalHit #98799 üzenetére
+1 a házakra és a Phantom Spiritre. Ennél jobb jelenleg nem igazán van, főleg Intelre.
-
palfitom
félisten
válasz
CriticalHit #98723 üzenetére
Nagyon furcsa.
-
Dr.Én
veterán
válasz
CriticalHit #965 üzenetére
Én is most hamar utána tudtam nézni, akkor mindenképp az lesz hogy TX-et kérek.
Köszi
Pulsar
Köszi
Mindenképp TX-hez ragaszkodok. -
whYz
őstag
válasz
CriticalHit #797 üzenetére
kosz a gyors valaszt
-
tlac
nagyúr
válasz
CriticalHit #170 üzenetére
a retail hsf az a gyári hűtő?
kevésnek tűnik a hőmérséklet -
slayer006
addikt
válasz
CriticalHit #170 üzenetére
TR U E: 43C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest