- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peu407 #49254 üzenetére
Igen,igazad van!
Kupaktalanítani nem szeretnék,a vízhűtés építéséhez meg sajnos egyáltalán nem értek!
Ezek voltak az indokok,ami miatt a kompaktokon gondolkodtam...mod.: tudsz esetleg ajánlani valami olyan progit,amivel a ventik pontos fordulatát látom? A procihűtő ventikre gondolok!
-
válasz
peu407 #49252 üzenetére
Végülis igazatok lehet!
Tény,hogy jó kis hűtő a Noctua D14,csak azzal nem vagyok megbékélve,hogy mekkora helyet foglal!
Szegény gtx680 lightningnak is le kellett vennem a hátuljáról a kis "pattanást",mert nem fért el a bordák alatt!
Ezért is gondoltam hogy valami kompakt vizet kap majd a procim! Igaz,eladtam a lightningot,de visszavágyom rá,mert annyira jó volt!
S ha már kompakt,akkor vagy az újabb H110i vagy a H100i között gondolkodtam! -
válasz
peu407 #49249 üzenetére
Azon már sajna túlvagyok,a noctua gyári pasztáját használtam (NT-H1) és vékonyan kentem!
A srác akitől vettem szavahihető,nem kételkednék a szavában,mivel ő is figyelte a hőfokokat. Még a szobák hőfokai is kb hasonlók lehettek! Vagy tényleg ennyivel jobb lenne a H100i a D14-től?
Jah és a Noctua hűtői maxon (1200rpm) mennek az aida szerint!!Mod.: sajnos ennyi,1,29v kell neki ahhoz,hogy ne hibázzon semmiben! (Prime,LinX,játékok)
-
válasz
peu407 #49247 üzenetére
Értelek benneteket,köszönöm is a segítségeteket,és tisztában is voltam azzal,hogy ennyire egyik játék vagy progi sem melegítené fel a procit,mint a LinX vagy a Prime! Csak igazából ugye azt nem értettem,hogy amit írtam is,hogy akitől vettem srác,ő H100i-vel hűtötte,és az ő hűtője illetve az én D14 hűtőm között 10fokos eltérés volt!
Ezt csak azért is furcsáltam,mert sok tesztben a H100i és a Noctua D14 kb.egyformán álltak!
Végül most találtam egy tesztet,amiben a D14 a H100i és a H110 egy listában van. És itt látszik,hogy oc-nál a H100i kb 6fokkal alacsonyabb hőfokon ment,mint a D14. (már ha lehet hinni nekik!)
Kupaktalanítani viszont nem szeretném a procit! -
Dromi
tag
válasz
peu407 #42346 üzenetére
Most néztem ezt: [ugyan ez a ház] lehet ez lesz.
-
Merlinclub
senior tag
válasz
peu407 #40370 üzenetére
SB-E és SE között csak a venti design, az extrém ventijei pedig sokkal nagyobb teljesítményűek.
A fehér lapátos SA csak 1000 db max mennyiségben jelent meg /a hivatalos verzió szerint/A K2 is nagyon jó, tud annyit mint a SA, és jobb a D14-nél, de nekem jobban tetszik a SA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest