- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz
HUNgaroczel #48935 üzenetére
Tuningra a Thermalright Silver Arrow SB-E a legjobb választás a léghűtők közül.
(az Extreme változat hangosabb, mint a sima SB-E)
A Dark Rock Pro 2 is jó választás, ha fontos a halkság is ill. egy hibrid megoldás: a Heligon HE-02-re Be Quiet! venti (Silent Wings 2 120 mm-es ill. 140 mm-es PWM-es ventikkel) bár ez így árban már nagyon nem érné meg...NxAlex Mindkét cucc nagyon vonzó, főleg a réz Cooper! Szívet melengető és vonzza a tekintetet! Sajnos nincs gyakorlati tapasztalatom egyik vassal sem
,de közeleg az idő...Szerintem a Heligon szélesebb alaplapi kompatibilitással bír. Úgy tudom, hogy a Nofan-t nem lehet bármilyen alaplapra feltenni, vásárlás előtt érdemes lecsekkolni a gyártó oldalán a kompatibilitást. Továbbá- ha valami oknál fogva a Heligon mégsem bírná a bevetést - rá lehet aggatni egy prima ventit és aktívban nyomja tovább az ipart, a Nofan-nál no fan...
65-77W-ig egy jól szellőző házban egy Macho is megállja a helyét és ár/értékben még mindig ő a bajnok! -
Potzee
addikt
válasz
HUNgaroczel #48917 üzenetére
Ha nem húzod a procit akkor egy jól szellőző házban egy Silverstone Heligon HE-02 passzívan elviszi [link] ettől nincs halkabb...
-
Killer01
őstag
válasz
HUNgaroczel #48930 üzenetére
12 centis pwm-es halk ventire: [link] A hűtőre nem tudok mit mondani, nem vagyok otthon a 20 k-s léghűtések témájában
-
HUNgaroczel
tag
válasz
HUNgaroczel #48917 üzenetére
Bocs hogy kicsit türelmetlen vagyok, de ma este szeretném megrendelni a gépet és fontos lenne a tanácsotok!
-
KAMELOT
titán
válasz
HUNgaroczel #41306 üzenetére
BE QUIET! Dark Rock Advanced...én erre szavazok
-
peu407
senior tag
válasz
HUNgaroczel #41358 üzenetére
Igazán neked is azt tudom javasolni,kérdezd meg Merlinclub kollégát. Ő nagy szakértője a témának,mert forgalmazza és teszteli is a hűtőket.
De azért ajánlok szívesen: Thermalright,Alpenföhn,be!quiet hűtők nagyon jók. Keresgélj teszteket a gugliban ,én is ezt csináltam.Ezek alapján ki tudod választani a neked tetszőt. A fenti 3 márka bármelyikét választhatod,mindegyik nagyon jó.Én nagyon nehezen döntöttem anno (nem is volt olyan régen) az Alpenföhn K2 és a Thermalright Silver Arrow közöttt.Végül a súlya miatt inkább a SA mellett döntöttem.Nem bántam meg!De ez ugye nem a kérdéses árkategória.
-
peu407
senior tag
válasz
HUNgaroczel #41342 üzenetére
A Brocken az egyik legjobb ár-érték arányú hűtő 15ezerig.Ha nem használsz extrém tuningot bőven le tudod vele hűteni a procit. Persze sokszor számít a szimpátia is, mert legtöbbször a kinézete alapján választunk hűtőt,aztán jönnek a paraméterek. Szerintem itt mind 2 stimmel.De ez személyes vélemény.
-
peu407
senior tag
válasz
+1 Brocken
-
HUNgaroczel
tag
válasz
Erre valaki?
-
KAMELOT
titán
válasz
HUNgaroczel #41144 üzenetére
Akkor marad az a kettő! Melyik a szimpatikusabb neked!
(#41147) func93: AC Freezer 7 Pro
-
KAMELOT
titán
válasz
HUNgaroczel #41142 üzenetére
Parancsolj.
NOCTUA NH-U12P SE2
Cooler Master V6GT
be quiet! Shadow Rock
SCYTHE Mugen 3 PCGH Edition
XIGMATEK Prime SD1484 Heatpipe-----talán ez lenne a legjobb neked olcsó és nagyon jól hűt. -
KAMELOT
titán
válasz
HUNgaroczel #41140 üzenetére
Azt írtad 10-15K Ha a procidat tuningolni akarod akkor kell a hűtő. Hyper 212 EVO szerintem kevés lesz oda. De színben, árban, magasságban és hűtésben a be quiet! nagyon jó választás. 16K-t megér. Főleg, hogy nem pár hónapra veszed a hűtőt és majd lesznek 30-40 fokok is nagyon jól fog jönni.
Kép Inkább jobb lenne low profiles ram. Azok a magas ramok max csak jól néznek ki. 1,5V-on a ramok nem nagyon termelnek hőt. Főleg ha a ház jól szellőzik kap friss levegőt a ram is. -
KAMELOT
titán
válasz
HUNgaroczel #41138 üzenetére
Fekete piros kombó akkor....be quiet! Dark Rock Advanced
Remélem a ramjaid low profile-sak!?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest