- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
axwel18 #85820 üzenetére
Alpenföhn Brocken ECO Advanced
Alpenföhn Brocken 3 Black Edition
be quiet! Dark Rock 4Az Alpenföhn Brocken ECO Advanced tökéletesen megfelel és bőven elég, már ennél is full hideg marad az egész borda terhelés alatt, nem vennék drágábbat, de te tudod.
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
axwel18 #52797 üzenetére
Ezt néztem, de kicsit húzós árban már, de azért köszi, ha más nem nagyon lesz, akkor marad ez, majd gyűjtök rá!
(#52798) Razer6666
Igen, procitól 166mm, de mindenhol (tesztekben) alaplap tálcától mérnek. És ahogy írtam, onnan pedig 182mm...eddig nem találtam olyan 15-ig, amibe beférne, azért kérdem. A mérést meg azért csináltam, mert a tesztekben lemérik, hogy alaplap tálcától xxx mm és beírják azt a számot max hűtő magasságra, ami persze nem igaz.
(#52799) -szabi-
És ők nem kupaktalanítottak? Mert az sokat számíthat...vagy csak szerencsésebbek és normálisabban van nekik a kupak alá bekenve a paszta...
-
-
Potzee
addikt
válasz
axwel18 #52162 üzenetére
A Cooler Master is olyan, mint a többi matricázós brand...mikor kitől vásárol elektronikát ezért vannak jó és hitvány minőségű tápjai is. Lehet, hogy Neked korábban egy GX Lite vagy egy Elite Power volt és innen a rossz tapasztalat...Szerencsére az új sorozatú tápjaik (V, VS, GX2) többnyire Enhance és Seasonic elektronikára épülnek.
Mostanában a Corsair adta le nagyon a szintet...azért az EVGA tápok közt is van HEC elektronikára épülő...na, azt is érdemes messze elkerülni! -
Potzee
addikt
válasz
axwel18 #52151 üzenetére
Szimpatikus jószág! FSP elektronika...10 év gari!!!
Kár, hogy 4 ágra szedték szét a 12V-os ágat...tuningnál, CF/SLI-nél nem előnyös...Tudja a cucc "Single Rail" módot?
30k magasságában ez is opció lehet: Cooler Master V700
(Seasonic elektronika, 1x 12V ág - 58A, full moduláris, Haswell kompatibilis, 80Plus Gold, 135 mm-es venti) -
stoon
addikt
válasz
axwel18 #52147 üzenetére
még nincs gondom a hőfokokkal de ha esetleg lesz egy kis "felpöckölés" akkor ne is legyen, ebből indultam ki. sokan dicsérik a vizhűtés és ha összejön a zsé én biz belefeccelnék ,csak érdekődőm és kutakodom a legmegfelelőbb vászasztáson! nem szeretném ha kidobott pénz lenne
-
stoon
addikt
válasz
axwel18 #52137 üzenetére
köszi! akkor ha jól értem , előbb nagyobb ház kell ha komolyabb hűtőt szeretnék? igen már sokan mondták hogy cseréljem le
van amúgy olyan ami a videokártyát és a procit is hűti? a hardverek tuning mentesek de bf4 re szeretném ha nem lenne problémám a géppel. most igy a hőfok a procin 50-55 fok között szokott lenni akárcsak a videokártyán! lessz változás ha ezt a hűtőt tenném be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest