- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
tatabánya #27032 üzenetére
Nagyon szépen köszi az infot!
python1: neked is köszönöm az információt.
Egy Xigmatek Gaia-n gondolkozok, ami a későbbiekben is hasznos lehet ha váltanék. Arctic Cooling Freezer 13 Pro ami még érdekel, csak nem tudom melyik éri meg jobban. (Rögzítés, halkság, hatékonyság szempontjából. Elég sokat olvastam a témában de csak összezavarodtam
)
-
Viktor77
titán
válasz
tatabánya #26552 üzenetére
Nálam egészen pontosan ugyanilyen hőfokok vannak. A CPU-n egy Ninja van, venti nélkül, és mivel Asrock mATX lapom van, így a VGA is közvetlenül a CPU hűtőre fűt.
Én ezt egy pindurkát soknak tartom (Prime alatt olyan 75-80 fokosak a magok, a proci meg 60), délután újrapasztázom a cuccot.
Utánaolvastam, és amit még megtehetsz, az az, hogy csökkented a procifeszt 0.1V-tal (az én lapomban ennyit tudok max fel vagy le állítani). Így 0.9-el megy idle, és 1.0-el megy teljes terhelésen. Így is teljesen stabil.
Ezzel lehet nyerni idle 2-3 fokot, és full load akár 4-5 fokot. Legalábbis ezt tapasztaltam. -
kabanka
aktív tag
válasz
tatabánya #26544 üzenetére
Ezeket ki kell kísérletezni. Nem feltétlenül jó ha egy rendszerventi sincs. mondjuk előre érdemes hogy ott is megmozgassa a levegőt hátrafelé, mert ha csak áll akkor egyre jobban gerjeszti önmagát.
Még ami elég hatásos módszer ha a CPU hűtője a hátlapfelé néz és a hátlapra egy szívót beteszünk hasonlóan PST módszerrel egybekötve így ha CPU nagyobb terhelés miatt kezd pörögni akkor a hátlapi is jobban fog szívni. Így jóval hűvösebb levegő érkezik be, így előre mondjuk még egy kiszívó ventit betenni. Fontos hogy jó légszállítási paraméterei legyenek....a gyengébbek csak ronthatják egymás teljesítményét.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged