Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk) 
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<< 
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raidon
üzenetére
Akár Fortis 3 RGB [link] Fortis 3 EVO [link] De most hirtelen ennyi jut eszembe RGB-s hűtések közül plusz 234-es ID Cooling és 224-es ID. Utóbbinak van talán a legjobb ár:érték mutatója, a 234-es nem jobb annyival, amennyivel drágább, a Fortis3 RGB-s változata meg szerintem vastagon túlárazott (igaz, csendes)

Ill Alpenföhn BNARGB
& ID SE 214 RGB -
Speed®
titán
válasz
Raidon
üzenetére
Nem fér el mögötte a házventi nagy eséllyel, ill. nincs is értelme minimális távolságra egymástól 2 ventinek. A legjobb felállás az, ha a bordán az 1. venti, a 2. meg bekerül a hátsó házventi helyére. A közös vezérléssel (Y PWM) gyakorlatilag rögtön házon kívülre kerül a proci hője így.
-
enemi
senior tag
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raidon
üzenetére
hány fokot hozott ez a hűtő (CM n520nak tűnik, az ugye?) a gyárihoz képest?
hangban mekkora a különbség?
mostanában elég sokan panaszkodnak a gyári hűtő hangjára, jó lenne egy referencia, hogy elég a TX3/AC7pro rev2 ajánlani, vagy inkább a hyper212+ kell. a Tied kb a 212+all van egy szinten, viszont alacsonyabb (és ahogy tudom drágább is).
tuningot próbáltál vele?
Dr_Syrex: jó, de az x2 235 emlékeim szerint egy alacsonyabb fogyasztású darab is
. intelnél párhuzam: a core2esek quad hűtőjével a kis kétmagosokat kb feszhatárig/+50%ig lehetett küldeni. én meg csak néztem, hogy a CM690ben 72fokig megy terhelve a procim, alapon. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Raidon
üzenetére
Okés és köszönöm
.Csak azért kérdeztem,mert nekem is keresztbe van a hűtőm,de én még csak most barátkozok ezzel az elhelyezéssel...geckowize :Vigyázz,mert a Hyper 212-es egy pár tesztben irreálisan jó.A scythe a leggyengébb,de magasan a leghalkabb is.Most kérdezgettem tulajokat és az OCZ és a Xigmatek a kettő legerősebb ezek közül...
csucsbicep : Ha alapfeszes akkor szinte bármi jó tud lenni,de a Fent említett Scythe Katana baromi halk tud lenni a tesztek szerint és jó az ára.A másik a Freezer 13-as.ezek mind 8 ropi alatt vannak.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Raidon
üzenetére
Ezért mondom,hogy kinek mi a hangos.Itt van egy példány a térdemnél és egy kis HTPC-t hűt manuálisan leszabályozva minimumon.Itt teljesen hangtalan,de ha feltekerem eléggé csúnya morgó hangja van(simán hangosabb mint a Yasha-ám,nem beszélve egy Freezer Extrem-röl) a többi hűtőmhöz képest.Amúgy ettől függetlenül jó pofa hűtő és mindenhol elfér tőle minden,de a ventiket érdemes cserélni(most van a ph-n egy eladó Artic f9-esekkel szerelve)állítólag hangtalan lett.Küld meg a procid 1.465v-vel és lökj rá egy prime-ot.Kíváncsi vagyok,hogy elbírná ezt a terhelést.
Ui
eked is így keresztbe van beszerelve?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. intelnél párhuzam: a core2esek quad hűtőjével a kis kétmagosokat kb feszhatárig/+50%ig lehetett küldeni. én meg csak néztem, hogy a CM690ben 72fokig megy terhelve a procim, alapon.
.Csak azért kérdeztem,mert nekem is keresztbe van a hűtőm,de én még csak most barátkozok ezzel az elhelyezéssel...
eked is így keresztbe van beszerelve?
Rowon