- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Elvileg nem számítják gariba... hiába ha esetleg anyag hibás a csavar :S lehet xar volt kicsit jobban le lett húzva megtört.... meg lehet érdeklődni egy e-mailt megér a dolog. Ha nem cserélik akkor kell ismerős ki kell fúrni menetvágó új menet új csavar csak hát az sem kis meló.... de mintha keretet is láttam volna hozzá valahol
-
Feriboy2
aktív tag
Szia!
Nálad valami hiba lehet, ennél jobbnak kéne lennie a hűtődnek.
Nekem is brocken 3-am van egy ryzen 7 1700-on. Nekem 3,85 GHz-en 1,325 volton (ryzen masterben állítom) Biosban LLC3-ra állítva mindössze 73 fokot ér el az AIDA FPU tesztben, ráadásul az AIDA már 1,336 voltot ír (gondolom az agresszív llc beállítás miatt kicsit több feszt kaphat mint amit beállítottam) Szobában pedig 25 fok van.
Házhűtésed milyen? Nekem ilyen tuningnál elől 2db 120mm-es be és hátul meg 1db 120 mm-es fúj ki. (CM Masterbox 5 ház) -
jim bcs
nagyúr
(#66334) Land
Mind jó a Phenomhoz is, legolcsóbban elég neki a DEEPCOOL GAMMAXX 300. Az i7-2600k-ra én DEEPCOOL GAMMAXX S40-et vagy THERMALRIGHT Macho120 Rev.A-t vagy ALPENFÖHN Brocken 2-t raknék. Ha vissaszerzed a CM V8-at akkor 1-el kevesebbet kell venned, hogy melyikre teszed azt te döntsd el én a phenomra tenném, viszont nem mai konstrukció így én nem kérném vissza.(#66335) JegesEmber20
A DEEPCOOL GAMMAXX 200 bőségesen elegendő, mehet a GAMMAXX 300 is bár szerintem felesleges.(#66336) _drk
Gyatra műanyag venti felfogatás, elég sok töröttel találkoztam, így lehetett ventidrótot rendelni. -
Shokkolo
addikt
én továbbra is arra szavazok, hogy a phenomra valami olcsóbb hűtést nézz, és a V8 at tedd át a 2600k -ra
Ezt elnézve nem kis eltérés van a stock intelhez képest
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged