- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Megérkezett ma a Wooting 80HE, ismerkedünk egymással és a szoftverével, de az előérzeteim nagyon jók! Iszonyatos minőség és feature lehetőségek. Amikor 2017-ben megvettem a Claymore-t az volt ilyen "AZTA" érzés a membrános Roccat ISKU után!
November végén rendeletem, fekete műanyag házzal és Lekker60 V2 kapcsolókkal, ISO layout-al. Viszonylag gyorsan megjött!i9 / 4080 / 32" / Hall Effect
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Krome keycap-eket használ valaki közületek. Rájöttem, hogy az mx silver kapcsolókhoz már öreg és lassú vagyok
, ezért beneveztem egy Wooting 80HE-re. De tartok tőle, hogy hiányozni fog a magyar kiosztás. Ezért ezt az alternatívát találtam ami jó minőségűnek tűnik és rajta vannak a magyar betűk.
i9 / 4080 / 32" / Hall Effect
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Pulsar PCMK TKL alapokról van valakinek tapasztalata?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ducky One 3 TKL-hez kapott Spacebar Keycap-ek közül a tigrises nem tetszik az egyszínű fekete pedig rettenetes rossz, vékony anyagból van. Hazai forrásból lehet beszerezni jó minőségű Space Keycap-et, feketét, ne adj isten egyedit, vagy mindenképpen külföld?
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
A Ducky keycap-ek mennyire passzolnak a Keychron házakba? Van egy Ducky One 3 tkl-em, de nem nagyon tudok megbarátkozni a fehér hátlappal és ezüst oldalpanellal, én a stealth black stílust szeretem. És az az ötletem támad, hogy egy Keychron Q3 Barebone black-be átpakolom a switcheket és a keycap-eket.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Asus Claymore (az első változat) billentyűzetemnél az ESC néha lenyomás nélkül is érzékelésre kerül. Ha jól tudom ez a bill még nem Hot swap-es. Tudtok valakit ajánlani aki kitudja nekem cserélni benne a switch-et?
Köszönöm!i9 / 4080 / 32" / Hall Effect
-
pigatt
őstag
Nem rosszak, de SAP miatt az F sor mindenképpen kellene rá.
Apple Magic mennyire kompatibilis Windows PC-vel? Igazából egy ilyen lenne a legjobb, csak Win kivitelben.
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Home office gépeimhez szeretnék egy kicsi méretű, de jó minőségű billentyűzetet. A jelenlegi LuxeMate mérete nagyon jó, de a minőség pocsék.
1.Mekkora összeget szánsz rá? Nem maximalizálom
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Genius LuxeMate 100
4.Mire használnád a billentyűzetet? Irodai felhasználás, sok gépeles
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? mindegy
6.Van konkrét modell ami tetszik? nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? minél kisebb, de még kényelmes
9.Extra igények? Vezetékes vagy reciever-es legyen, mert KVM-re szeretném dugni
Köszönöm!i9 / 4080 / 32" / Hall Effect
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Futás, futópályák
- Interactive Brokers társalgó
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest