Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
Füleske
addikt
A wave pro - t veheted nyugodtan , 2,4 GHz - es , tehát 8-10 m - ig jó. A wave pro az maga a szett , külön bill. K350 néven van . Kb. 13 k - nál kezdődik az ára , [link] , magyar elvileg van , gyakorlatilag nem nagyon árulják.
Az MK300 még a régi technológia , Logitech - ből ami 2,4 - es és olcsó az a MK250 : [link] -
EkSYS
senior tag
válasz
dudika10
üzenetére
szia!
olvastam wave pro-d van.
erdeklodnek milyen tavolsagban hasznalhato? (epp most szivok egy MK300-al)
hogy ez mekkora shit. Ilyet senki ne vegyen aki nem elegszik meg 1 -1.5m wireless-sel
billenytuzet keslekedes? lassulas? egyebek?
hol erdemes venni? (az e-digi-nel csak szettben lattam)
udv
b -
he7edik.
addikt
Nem tudjátok hogy Logitech G13-at ki lehet valahol próbálni?
Igazából az érdekel hogy jobbkézre mennyire kényelmes?
Képek alapján teljesen szimmetrikusnak tünik a joyt kivéve. -
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Szívesen.
Az gáz, ha beragadnak... Hát nem tudom, most vettem K300-at, nagyon jó, azért ajánlottam. Játékra egy kicsit szokni kell, mert laposak a gombok, de amúgy meg nagyon kényelmes. De kipróbálhatod hogy szétszeded és kitakarítod.
-
-
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Logi K300. Bele fog szeretni.
-
tihs
tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Szerintem akkor ha fontos a minőség akkor Logitech jöhet szóba
Logitech EX110 olyan 7eFt körül van
-
WolfheartGR
őstag
Helló!
Kellene kis help, ajánlani kellene néhány billt aminek az alábbi kritériumoknak kell megfelelni:
1.Kényelmes legyen hosszabb használat során is
2.Rendkívül csöndes legyen
És természetesen magyar kiosztás, esetleg az sem baj ha fekete, minden cucca fekete neki..
Nőnek lesz, hugomnak, tartós gép előtt ülésekhez. Értelemszerűen ne tizenezer forintokba kerüljön. -
Egon
nagyúr
Hmmm, nem rossz, de a nagy Enter-en kívül, még egyéb gondom is van vele.
Nevezetesen: a funkcióbillentyűk eltolása a plusz gombok miatt. Volt hasonló kiosztású bill-em (DTK), és nagyon sokat káromkodtam, amíg hozzászoktam. Pl. rendszeresen Insert-et nyomtam Delete helyett, és amikor be akartam szúrni valamit, jól felülírtam egy csomó szöveget. Aztán a cégnél is beszereztem egy ugyanolyan kiosztású DTK-t, így hamarabb hozzászoktam (amúgy nagyon meg voltam vele elégedve).
Ha lenne normális, emberi kiosztással, tutira vennék egyet, második bill-nek (esti gépelésekre). -
tusi74
őstag
Sziasztok!
Mutatnék egy érdekes megoldású, billentyűzetet, amihez halkabbat, puhábbat már régen használtam, és az összeszerelés minősége kifogástalan. Ez egy Verso Slim Profile USB Keyboard
A Speedlinket én eddig elég vegyes érzelmekkel szemléltem, de a héten a Fukarban tett látogatásomkor akadtam erre a magyar nyelvű csodára, kevesebb, mint 5000 Ft-ért.Több érdekessége is van. Az egyik, hogy minden billentyű egy gumírozott széllel van ellátva, ami inkább design, mint szerintem hasznos, de ki tudja. Az alján egy fémlap teszi stabilabbá, és maga az egész billentyű annyira stabil, hogy ennél még a Cherry-m is recsegősebb, holott az Made in Germany. Viszont a lényeg, gyakorlatilag szó szerint hangtalan és valami érdekes, halk, rugalmas, puhaság jellemzi, nagyon szuper rajta gépelni. Kikaptam az egyik billentyűt, és mit látok, a billentyű alatt 2 gumihengerke "tompítja" az ütést, így hiába lapos a billenytű, annyira puha, mintha teljes méretű lenne, sőt még annál is puhább. Próbáltam lefotózni, nem túl jól sikerült, de hátha..:

Van hátránya is, mégpedig, hogy kis Enter-es, de van hosszú Í külön, csak az ű-re ütök néha félre, de ezt ellensúlyozza ez a mérhetetlen kényelem.
-
nyunyu
félisten
Juhej, sikerult kollegat letiltanom VPN-rol, mert bekapcsolva maradt a b*zi laptopon a numlock, kulon billzetet meg nem hoztam haza...
-
leviske
veterán
Ajánlanátok valami jó billentyűzetet 15k-ig?
(Ha minden jól megy, akkor egy G9x mellé jöhet.)Nem kell semmi extra képesség, csak RPG-kkel játszom (plusz egy TPS), meg lehet, hogy most újra a polcra kerül egy NFS.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Új billentyűzet választásához kellene a segítségetek. A fontos, hogy a lehető leghalkabb legyen, és vezetékes. A multimédiás gombok meg a többi nem számít... Az ergonómikus billentyűzetek is kerülendőek. Árban max 5000Ft környéke. Köszönöm.
krypton
-
Füleske
addikt
Hogy ez miért nincs magyar kiosztással : [link]

-
válasz
donald_boy
üzenetére
Hát figyelj, milyen tetszik, mire használod, vezetékes, vagy kékfogas...
Amúgy ezt a háttérviláűgítást úgy képzeld el, hogy hogy F1-F12 felett a kis ikonok világítanak csak. Semmi több. Az is halványan, majd ha nyomsz egy FN bilt, akkor kicsit világosabb lesz.
Amit ajánlok? Hát én Logitech-nek még a Ultra Flat billt néztem, akkor ezt a K300-at.
Amim volt egy Genius KB-21e változatom volt. Az jó volt.
Amit vettem volna szívesen egy Wave lett volna, Vagy is K350 hun, meg egy logi vezeték nélküli egér, csak hát pénz, meg féltem a vezetéknélküli megoldástól, mert egyszer megjártam vele. Meg persze az is kérdés mit csinálsz a billel, játék, stb.
Genius.ok közt is vannak jók például. Mondjuk én Logitech és Microsoft párti vagyok, én azok közül nézegettem, bár MS-nél nem igazán volt olyan jó és olcsó, ami tetszett volna. Én ajánlom a K300-éat, nagyon jó ennyi pénzért.
Egy videó a világításról. -
nyesix
senior tag
sziasztok!
segítség kéne, vezeték nélküli bill+egér kombót hajtok egy ideje. Az elvárások: 2,4 GHz, es legyen (+ pont ha microusb-s), magyar kiosztású, halk, és "sokáig" bírja az elem, optikai egér (lézer nem elvárás, de lehet), nem kell hullámos alakú bill. ja és 15K körül legyen
az eddigiek:
[link]
[link]
[link]
[link]nem igen találok olyat ami egyből tetszene... mindegyiknél van valami kompromisszum
vagy vegyek külön egy 2,4 G Hz es egeret, és külön egy 2,4 GHz es bill-t ?
mert így nagyobb a választék....
a tanácsokat:
-
-
válasz
donald_boy
üzenetére
Nem egyáltalán. Nincs neki olyan nagy fény ereje. Ha az FN gombot megnyomod, akkor már egy kicsit nagyobb, de még az sem zavaró. Szép esztétikus. Amúgy nem lehet kikapcsolni, de nem is kell, így szép.
-
Füleske
addikt
válasz
question man
üzenetére
Logitech K300 ?
Sub-ZeRo :
Gyorsabb voltál. -
válasz
question man
üzenetére
K300 Logitól. Most vettem, nagyon jó kis bill. Az lsó gombsor, ctrl, alt, a space kivéve egy kicsit ívelt, nem lapos. Nagyon jó, puha, rövid gomb út, szerintem jobb a laptop billtől.
-
question man
tag
Értem tehát nem valami jó minőségűek de akkor a genius után milyen alternatív megoldást ajánlanátok
lapos gombsor, csendes, rövid gomb utak, olyan notebook forma billentyűzet és magyar
a Logitech illuminated pl. egy jó választás lenne de sajna az csak en-us verzióban kapható 
bár ha minden kötél szakad akkor még megpróbálok egy ugyanolyan geniust venni
-
Füleske
addikt
válasz
question man
üzenetére
A gányolt magyar szitázás ráadásul nagyon gyorsan kopik ...
-
nyunyu
félisten
válasz
question man
üzenetére
elvileg mind a kettő kapható magyarul
Gyakorlatilag meg mindkettobol csak magyarra ganyolt egysoros enteres nemzetkozi angol kiosztas van, amin nincs dedikalt Í gomb.
-
question man
tag
Nos hosszas keresgélés után lassan be érik az idő új billentyűzet vételére a jelenlegi Genius ergomedia 700-ast szeretném le cserélni és a következők a jelöltek nagyjából
[link]
és
[link]
ezek nagyon hasonlítanak a jelenlegi billentyűzetemre
és szeretném tudni hogy melyikről mi a véleményetek elvileg mind a kettő kapható magyarul bár a 3000-esből mindenütt csak us kiosztásosat találtam
előre is köszi
-
millerur
tag
Heyho!
Érdeklődnék hogy vannak-e tapasztalaitok a
Razer Lycosa
vagy a
Roccat Avro
billentyűzetekkel kapcsolatban. Érdekelne, hogy a Razerről le lehet-e venni a csuklótámaszt vagy sem.
Köszi
-
nyunyu
félisten
válasz
student
üzenetére
USB hosszabbito kabel, de jobban jarsz egy USB hubbal, abban nem csak a billzetet, hanem az egeret, telefont, fenykepezot is be tudod dugni.
PS2-es billzethez meg nem lattam keszen kabelt, de nem egy ordongosseg megforrasztani, csak egy Mini-DIN 5-os apa egy anya, meg valami 5 eres arnyekolt kabel kell hozza.
-
student
őstag
létezik valami olyan cucc amivel meg tudom hosszabitani a bill kábelt? mert nem elég az az 1méteres ami van hozzá kéne még 1méter legalább
-
-
aLstaR
tag
Esetleg valakinek valami ötlete a jelenségre? Számomra nagyon zavaró, hogy nem tudok belépni a biosba.
-
aLstaR
tag
Szia!
Megnéztem a biosba a másik billentyűzettel, Legacy USB Support - Enabled. Ezek után sem tudok belépni a biosba az Illuminated bill-el. A másik bill is USB-s, s azzal simán megy a dolog. Nem értem, hogy miért nem működik. Amit még megfigyeltem, hogy mikor akarok világítást adni a billnek, addig nem lehetséges, míg a Windows be nem bootolt. Ez normális jelenség?
-
aLstaR
tag
Sziasztok!
Van itt valaki olyan kolléga, aki Logitech G110-es Keyboard tulajdonos? Nagyon tetszik ez a típusú billentyű, egy-két kérdésem lenne róla. Jelenleg egy Logitech Illuminated Keyboardom van, de sajnos én csalódtam a billentyűbe, Fifába pl ha 3 gombot nyom meg egyszerre az ember a 3. gombot nem érzékeli normálisan, illetve még amit észrevettem, hogy bootolás előtt, mikor a biosba lépnék be, akkor ütöm verem a DEL billt, de nem reagál semmit. A biosba csak egy másik bill-el tudok belépni. Ilyet még nem is láttam, de nálam most ez van.

-
Megjött a logitech K300 hu billentyűzetem. Nagyon jó, csak kicsit szokni kell az elrendezést. Finom billentyűknek a nyomása, nagyon jó, Ezért az árért meg szuper.
-
BaLee
addikt
Adott egy Logitecn Dinovo Bluetooth billentyűzet és egér páros.
A gazdája félrerakta mert elkeverte a Bluetooth kulcsát, meg az egér sincs már meg.
Van esély pótolni ezt a Bluetooth vevőt, lehet ilyet venni hozzá külön?
Egér nem probléma, úgysem volt valami túl jó fajta.
-
Integra
titán
azt hiszem, hogy egy időre lecserélem az ergo 4000-rem, ha ez valóban megjelenik wirelessben.
-
F34R
nagyúr
felxibilis billenytűzetről mi a vélemáybnetek játékra ne miagzán való mi túl puha?
-
djyuri
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Ok...én is észrevettem

Akkor marad a találom...
persze...eddig is két bilről toltam...de sajnos realtime-ban cak úgy kezeli le a gép,ha az egyik ps2 a másik usb...és múltkor meghalt a ps2 billem és nemrég sikerült vennem valami pöpecet,de hát ez is kuka....mondjuk ennek a wifije szar....elveszti a kapcsolatot és elveszi a folyamatos irányítást...így ezért ezt használom a fegyverzetre...abból úgyse lehet 24 órát tüzelni

-
dudika10
veterán
Van joystickos topik, de nagyon ki van halva. Senki nem foglalkozik a témával. Én is csak az Attack 3-ról tudok nyilatkozni, csak az van a birtokomban.
Egyébként a saitek termékeit szokták javasolni ebben a kérdésben, de személyes tapasztalatom nincs velük.2 bill használatán gondolkodtál már egyébként? Még mindig a töredékéből megvan mint egy steel G6V2 pl.
-
djyuri
őstag
Akkor csak marad egy jó borsos ár...
Nembaj..akkor nézzük a rövidebbiket...
Joystick....ebből kellene nekem olyan,amivel szépen tudok kanyarodni,de ha odarántom,akkor hirtelen is tudjak...és tudjam egyszerre használni a két tűzgombot és egy funkciógombot.
Köszönöm

-
Hali!
Egy Logitech Ultra Flat, és egy K300 között vacilálok. Szerintetek melyik a jobb? Játék, msn, levél írás, ilyenekre kellene. Persze magyar kiosztásban mindkettő, és az is lenne még a kérdésem, hogy mindkettő nagy Enter gombal rendelkezik?
-
dudika10
veterán
Most kipróbáltam 3 bill-t és egyiken se működik amit írtál.
Két logitech is másképp működik meg egy címkétlen valami is. A WASD-ok szerintem külön vannak bekötve, mert ott a 7. gomb lenyomásáig érzékel egyszerre. És az 5. gombig mindenhol érzékel, kivéve az UJ és az FG után mert ha valamelyik kettő le van nyomva akkor semmit nem lehet lenyomni.(
)
De nem függ attól, hogy melyik sort vagy oszlopot zárom rövidre egyik esetben sem.
szerk.: a noname billentyűzeten is vannak ilyen fekete bárány gombpárok.De igazad van. Egyik se kezel 8 gombot. Mind a 3 5-5-öt és a wasd-okat és környéküket jobban viseli ha egyszerre le vannak nyomva.
Mea culpa, mea maxima culpa.

Bocsánatot kérek a félretájékoztatásért.
-
nyunyu
félisten
válasz
dudika10
üzenetére
De a 8 billentyű kezelése manapság már alap dolog szerintem.
Hulyesegeket beszelsz ossze-vissza.
Ahhoz, hogy egy billzet minden gombot fuggetlenul kezeljen, minden egyes gombot kulon-kulon kene huzalozni az elektronikaba, ehhez szazlabu IC kene, ami baromira megdragitja az eloallitast. (IC-k ara linearis a labszammal)
Ehelyett van a matrixos elrendezes, vizszintes sorok meg fuggoleges oszlopok vannak bekotve a vezerlo IC-be, aztan az eppen lenyomott gombot abbol szamolja, hogy melyik sor melyik oszlopat zartad rovidre.
Ennek a modszernek viszont az a hatranya, hogy nem kepes 3-4 gombnal tobbet kezelni.
Pl. A (4. sor 2. oszlop) utan megnyomod az S-et (4. sor 3. oszlop), az siman lekezelheto, mivel plusz 1 oszlop lett rovidre zarva.
Ha ezutan megnyomod a W-t (3. sor 3.oszlop), meg az is, mivel a 3. sor meg nem volt aktivalva, viszont amint megnyomod a Q-t (3. sor 3. oszlop), azt mar nem fogja latni, mert a W miatt mar aktiv a harmadik sor, A miatt meg a 3. oszlop...Gamer billzeteknel annyi a modositas, hogy a billzet tobb kisebb matrixra van bontva, igy erik el hogy _akar_ 6-7-et is megnyomhatsz.
-
dudika10
veterán
Jajj, Téged nagyon csúnyán félretájékoztatnak. A 7G-t pont azzal reklámozták, hogy van benne egy beépített puffer és ezért akárhány gombot képes egyszerre kezelni.
Ezt a funkciót elméletileg a 6G V2 is ugyan úgy tudja. Az meg 20k körüli árával már nem olyan vészes kategória.Egyébként tapasztalatból mondom, hogy a kis vacak a kezem alatt is képes egyszerre 5 gombot kezelni. Többet nem tudom tud-e, mert 5 ujjam van a billentyűzeten játék közben, nem tudok többet lenyomni. De a 8 billentyű kezelése manapság már alap dolog szerintem.
Vegyél egy olcsó loitechet, max buksz rajta 2k forintot. Kezelniük kell 8 billentyűt.
-
djyuri
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Szia
sajnos billekről nem ez a tapasztalatom

4-5 gombnál eddig nem találtam jobbat 12-15k körül/alatt....
wifisek egyenesen 4 a max egyszerre bill (pl.: kurzorokból kettő+space+shift)..nagy ritka ha ezek mellett beveszi mondjuk az a,s,d vagy egyéb bill-t. Ha esetleg be is,mint az enyémek,akkor elveszi az egyik kurzort azonnal...tehát lezuhanok egy manőverben...
Ugyanez autós játékoknál is..nem megy egyszerre két kurzor+n(nitro)+sebességváltás le/fel+időlassítás ctrl és még az egyéb,amit ilyenkor az ember véletlen megnyom a kapkodás közben,ha úgy van....Van egy pöpec creative billje a barátomnak laza 45-ért....mindent visz..elvileg 12 gombos...de hát 45?
talán olcsóbb azóta,de akkor se...Ok..ha van javaslatok joy téren szívesen hallgatlak

-
dudika10
veterán
A legtöbb bill képes lekezelni 6-8 gombot egyszerre.
Logitech Classic 200: én ruz használom most, olcsó, nincs vele semmi probléma.Másik kérdés: Az a joystick analóg, azaz amennyire piszkálod annyira fordul.
Kezdő vagy alkalmi játékos szinten jó, de ennyit biztos nem adnék érte (van ilyenem, tudom mire képes) és ha komolyabban akarnék repülőzni akkor néznék egy jobb joy-t. -
djyuri
őstag
Sziasztok!
szükségem lenne egy gamer billentyűzetre...
nem kellenek extra gombok vagy csicsoma vagy külön kiépített gombkörnyezet.
Nekem a fő,hogy egyszerre 6-8gomb folyamatos tartása is lehetséges legyen... ne kelljen már két billról játszanom egy szimulátort.köszönöm!
Ui.: topikot nem találtam rá,de szerintetek ennek az átlós irányításba mekkora finomsággal lehet kanyarodni?
vagy ez is csak egyszerre jobbra,le,fel,balra és ezek 50%-os összegzését képes kezelni?köszönöm

-
AndrewTdi
addikt
SZiasztok!
Van valakinek Logi G110-e? Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
(esetleg dobhatna egy privit)ty
-
Füleske
addikt
Nekem mx 610 egerem van úgy 3 éve , nekem fogásra nagyon bejött , a minőségével sincs gond . Bal gomb mikrokapcsolót cseréltem már benne , de bármilyen egeret veszel ugyanaz a kínai hulladék mikrokapcsoló van benne. Én régi egérből kiszedett japánra cseréltem.
Vad fps játékra biztos nem jó az egér , viszonylag lassan reagál , a G7 - em sokkal gyorsabb , de hát nem is erre tervezték , böngészni , multimédiára tökéletes számomra.
Ha nem gond az hogy a felsőből nincs magyar kiosztású akkor szerintem az a jobb választás. -
IG55
senior tag
Üdv!
Azt jól tudom, hogy a MICROSOFT Wireless Desktop 3000 a MICROSOFT Wireless Mouse 5000-et tartalmazza?
-
rTyler
csendes tag
hello
billentyuzet + eger parost keresek otthoni melohoz /hatalmas adatbazisokban maszkalas, sok gorgetes/
ez a ketto jott szoba:http://www.logitech.com/en-gb/for_business/products/keyboard_mice_combos/devices/4679
vagy tobb, mint dulpaert:
http://www.logitech.com/en-gb/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481
mx revo egeret hasznalok a melohelyen 1,5 eve es majdnem tokeletes.
megkozeliti az mx600 minosegben?
nem kellene a kijelzos billentyuzet, de ha kulon vennek wireless billentyut meg vennek meg egy mx revot, ugyanott lenek arban, mint a z mx 5500 csomaggal.van valakinek tapasztalata ezekkel?
mx 5500 csomag
pro 2800 csomagkoszonom
-
dudika10
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Hát a kényelmet azt ki kéne próbálni, hogy neked melyik a kényelmes. Ezt sajnos senki nem fogja tudni megmondani neked.
A steelseries pl nagyon jó ha tényleg ugyan az mint a 7G (az eszméletlenül bejött nekem csak marha drága), de nem felel meg az összes kritériumodnak.

Nem szokták feltüntetni általában, hogy hány gombot kezelnek egyszerre, de nem hiszem, hogy akármelyik billentyűvel manapság gondok lennének ilyen téren.
5-6 gombot egyszerre biztos, hogy mindegyik tud kezelni annál többet meg nem igazán tudsz lenyomni 1 kézzel, a másik kéz meg az egéren van ugyebár.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
dudika10
üzenetére
No az elmúlt pár napban nézegettem, de még így sem könnyű a választás.
- Logi G110
- Logi G11
- Razer lycosa (mirror)
- Roccat Arvo
- Roccat Valo
- SteelSeries 6G v2Végülis ami nem annyira fontos, a rahedli makrózható gomb, az USB hub és a füles kimenetek.
Ami viszont igen, a háttérvilágítás, a halkság és a kényelem, (esetleg csuklótámasz), és legyen fekete.Illetve honnan lehet tudni, hogy melyik billentyűzet egyszerre hány gomb lenyomását érzékeli? Akár olcsóbb kategóriában is?
De még így sem sikerült dönteni.
(meguntam?!)
-
AndrewTdi
addikt
Jó reggelt!
HUN kiosztású gamer billentyűzetet keresek. Nem ragaszkodom kijelzőshöz, de nem baj ha madzagos (wirelesst nem nagyon akarok).
Az sem baj ha nincs rajta USB hub, esetleg Audio jack sem, de nem lenne baj, ha lenne háttérvilágítása.Előre is köszönöm az időtöket és a segítségeteket.
-
Füleske
addikt
Wave természetesen létezik magyarban , mind a vezetékes , mind a két féle vezetéknélküli (sima és pro) , csak a vezetékes már kifutó típus lehet , a logitech.hu - n már fenn sincs. Ezeken a helyeken még elvileg árulják : [link]
K350 néven valóban árulnak csak cordless bill - t wave kialakítással , az nincs magyarban.
Az iponos linked a wave pro bill+egér kombóra mutat , a képet viszont én hiába szemlélem kinagyítva is , csak egy teljesen szabványos magyar kiosztást látok. Mondjuk kinagyítva is félre nézhetők a betűk , hidd el az egyik ü betű hosszú ű , amit meg ő - nek látsz az valójában ez : đ ( teljesen magyar szabványú a bill : [link] -
dudika10
veterán
Ha magyar kiosztású a billentyűzet, akkor meg van rajta az összes gomb és tök mind1, hogy mi van ráírva a billentyűkre ha a billentyűzeten megnyomod az L melletti gombot akkor É-t fogsz leütni, ha a 9-es mellettit akkor Ö-t és így tovább. Szóval az mind1 mi van a billentyűzetre szitálva azokat fogod lenyomni amiket megszoktál.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Nézegettem a billentyűzeteket és a Logitech Wave jött be legjobban, biztos kényelmes lehet. Viszont nem találtam magyar nyelvűt, létezik belőle? Ha nem akkor milyen billentyűk esnek ki és miket lehet beállítani rajta?
Másik: az [Ipon]-nál találtam magyar vezeték nélküli változatot, de ott 2 ü betű van, az ő betű meg az S alsó indexében van elhelyezve, milyen gány megoldás ez? -
válasz
Füleske
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Elég egy gomb is. Ha jól látom a wave-nél úgy oldották meg, hogy az egér mindkét oldalán van oldalsó gomb. Gondolom az egyik a vissza, a másik az előre lapozás. Ha valóban így van, akkor az a megoldás megfelelne.
Ennek fényében mi a vélemény a sima wave-ről?

A microsoft, amit linkeltél gyanús, hogy "csattogós" gépelés közben, nem?

-
tomekt
tag
Szeretném tudni hogy mi a véleményetek a Genius KB600 -as billentyűzetről.pl.meddig bírják az elemek,érdemes-e ilyet venni stb..?
-
Cyberpunk
félisten
Ja olcsóbb az X6 ez is mellette szól. A G19 az horribilis összegért van annyit nem adnák ki billentyűzetre még akkor sem ha nyernék a Lottón
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kijelző az meg nem hoz lázba.
Szóval erősen hajlok az X6 felé.Ja hát vannak elkurt egerei. Az enyém egy MX518-as még 2006-ban vásároltam egy kissé már megviselt, de nem adnám oda másért.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- ÚJ (Hiányos) Keysonic 5220BT Bolti ár: idk INGYEN FOXPOST
- EPOMAKER Theory TH80 75% Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- RedThunder RT84 Retro Typewriter (Hibás+Törött relikviának max) Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Ha minden jól megy, akkor egy G9x mellé jöhet.)

mert így nagyobb a választék....
Ez az egyetlen eredeti darab az első számítógépemből.
Mindengombja működik csak már kicsit erővel kell ütni és

Gyorsabb voltál.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RazoR