- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nekem nagyon tetszik, igaz nem vagyok nagy gamer, főleg SC2-t tolom. Jó nagy tenyerem van, és szeretem markolászni az egeret így nekem sokkal kényelmesebb mint öcsém MX518-a, vagy a Razer-ek. Jó nagydarab, inkább patkány kategória
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Prof
addikt
teljesen jó a g110, ha magyar lenne megtartanám, csak már nem age of conanozok amihez vettem anno, a magyar kiosztás fontosabbá vált, mivel mostanság max. trackmania 2-zöm
Szoftverből kikeverhetsz magadnak a kék és piros ledekből kihozható háttérvilágításszínt, pl rózsaszínt, lilát is.
-
Egon
nagyúr
Az Ipon nem (sem) tart raktárkészletet ebből a cuccból: megrendelésre tudnak hozni. Az áruátvétel úgy működik náluk, hogy előbb fizetsz a pénztárnál (megrendelés-szám alapján), majd átfáradsz a bolt másik végébe, ahol a számla alapján kihozzák neked az árut.
Nem igazán látom, hogy hol az a pont, ahol fájdalommentesen tudnám megnézni (nem csak a külső fontos: jó lenne megnyomkodni a gombokat, mennyire könnyű/nehéz lenyomni őket, mennyire tetszene/zavarna ha szöveget írok rajta stb.). Bontsam ki áruátvételkor, és amennyiben nem bejövős, mondjam azt, hogy "bocs, mégse tetszik, adjátok vissza a pénzem", vagy hogy?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Nem rossz, bár a Logitech billentyűzetei jobban tetszenek kinézetre, ez a Giga is vállalható (egy picit "gémerebb", vadabb, futurisztikusabb, esetleg kevésbé letisztult kinézete van annál, amit szeretnék, de belefér).
Kár, hogy nincs kirakva sehol sem (pl. MM), mert ha ki lehetne próbálni, bátrabban lehetne ítéletet mondani (még vásárlás előtt)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Ezek szerint nem olvastad a cikket... A Gigabyte magyarországi forgalmazója állította, hogy lesz belőle lokalizált verzió.
Amúgy sajna igazad van, de azért vannak kivételek, még ha ritkák is (pl. Logitech Wireless Illuminated Keyboard)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
dudika10
veterán
Ha már 3 fegyver van akkor már gyorsabbak a gombok, és pontosabbak is, nincs olyan, hogy véletlenül a 2. helyett a 3. lesz a kezedben.
Elképzelni nem tudom, hogy játszol. Szép nagy kezed lehet, vagy bal kézben van az egér?
Nem gyakran találkozom kurzorokkal játszó játékossal.Egyébként rakd át a reloadot máshova. A 0 nem megy nálam sem két kurzor mellett, viszont minden más igen.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Jó ég, hogy lehet a kurzorral játszani?
ctrl + shift mondjuk ott van és a 0 lehet jump, de már 2 fegyverhez nincs elég gomb (Quakeben meg van 10) és akkor chat meg teamspeak, meg eredménytábla meg reload nincs is.
Görgővel váltogatsz fegyvert vagy van az egéren 4-5-6 gomb? Ha görgővel akkor szokj át WASD-ra és rakd körbe a fegyverekkel, mert azzal elég sokat lehet gyorsulni.Ilyen beállítás biztos, hogy nem lesz.
-
dudika10
veterán
WASD-al játszol?
Régebben kipróbáltam, hogy hány gombot lehet lenyomni egyszerre a Logitech Classic 200-on, meg még 2 billentyűzeten.
A WASDot és környékén jobban viselte, 5-7 gombot is le lehet nyomni egyszerre (gomboktól függően) viszont voltak olyan gombpárok, amiket ha lenyomtam akkor semmi mást nem lehetett már lenyomni.
Ez egy 2,5k forintos billentyűzet és FPS-ben WASD-t használva nem lehet kiakasztani.Én nem tudok ilyen beállításról, ez a billentyűzettől függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile 2
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest