Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$ #199964 üzenetére
Ez függ az autótól is. Nyilván egy korai Yaris zajosabb mint egy Prius, már csak a kategória miatt is. De ha nem száguldozik akkor simán jó egy Prius autópályás tempónál is. Ráadásképp bőven van benne hely, és brutál kényelmes. P2 rulz! Amióta nálunk van 4,7L a fogyasztás nagyjából 600 km alatt, úgy hogy folyamatos rövidindítás város, néha egy kicsi autópálya..
-
Bullitz
aktív tag
válasz
alázógyík #199539 üzenetére
Elite Auto +1.
Majd írok róluk egy szösszenetet, tegnap hoztuk el a Priust, 107 ezer km, karcmentes, felemelték, mindent megmutattak, útba igazítottak mit-hogy használjunk. Le a kalappal.
Mindenképp akartam egy nyári gumit kuncsorogni az árba, végül Jenő felajánlott egy gyári (színazonos) felnire szerelt kb 1-2 szezonos nyárigumit kerek 50 rongyért. Maga a felni ér 70-et.. mondanom sem kell legalább olyan állapotban van mint az autó.. le a kalappal előttük, mind a 3 ott dolgozóval beszéltem, végtelenül normális bagázs, nem véletlen állnak sorba náluk a kocsikért. (ez nem azt jelenti, hogy minden kocsi karcmentes és 107 ezer van benne, de ami hibája van, arról fogsz tudni mert elmondják..) Ja amúgy a Prijusz meg elképesztően király -
Bullitz
aktív tag
válasz
szabonagyur #199528 üzenetére
Rohadás mentes kocsit 600 ezerért elég nehéz lesz, de az tény hogy nem árt ha a kasztni nem porlad szét mert neki tolják a tecsos bevásárló kosarat
-
Bullitz
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #199433 üzenetére
1,6 vagy 2,0 VSA balna civic? Előzményeket nem tudom, csak amit leirtal az alapján gondoltam :)
Esetleg P2? Mi épp most vettünk egyet, nem egs erőgép de kétlem hogy gondja lenne azzal az emelkedővel.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
molnarpeter #198835 üzenetére
Nem rossz, de ennyiért inkább Prius. A keret az vagy legyen öregebb és több km, de akkor max 2,3m. Vagy fiatalabb kevesebb km 3,2 körül. Inkább az elsőre hajlunk jelen pillanatban.
P2, Jazz, Insight jött szóba eddig. Sajnos a civicek hiába fogyasztanak jól nagyon drágák, a Focus / I30 / Ceed sokat eszik városban így kiesett.. -
Bullitz
aktív tag
Bekérdezek ide is, kiváncsi vagyok lesz-e valamilyen új ötlet valakitől.
Remélhetőleg jövőre megérkezik az első kölök, egyelőre nagyon úgy néz ki maradunk a fővárosban, így rövid távokra lesz használva a következő verda, havi 2-3 Bp-Monor-Bp, évi egy-két BAlaton.. elenyésző. Férjen el benne a kölök, a cuccai, a két legfontosabb pedig a megbízhatóság és a fogyasztás. 2.4-es Accord van most, a fogyasztásán kívül nincs vele az ég világon semmi gond, 365ezer km-rel.. valami hasonlót szeretnék, persze dinamika oltárán.. azt már kiélveztemmajd 20 év múlva..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest