- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kickass #92006 üzenetére
Az új munkahelyemen van pár combó ezzel az 1.7 motorral szerelve és meg vannak elégedve vele . Az egy idős Mondeo beált az irodám ablaka alá a minap és azt hittem hírtelen , hogy traktorral jöttek be
Ki is néztem gyorsan , hogy ki ez az állat , de csak a kolega volt , beindította a vasat . Erre és az egyetlen C4 re köpködnek , de nagyon . 2006-os C4 1.6 benzin most van benne 265K km. Eddig megevett három kuplungot .
Munez.: Libafos campingeswágen ?
-
válasz
Kickass #92006 üzenetére
A rozsdáról nem tudok nyilatkozni érdemben, csak pár éves Astrakkal van/volt tapasztalatom személyesen vagy a családban. Mondjuk utcán nem látok belőlük rozsdakupacokat, pedig1998-ban jött ki a modell.
Érdeklődj az Opel topikban!1.7 DTI: kevésbé ismerem; 3 Cimborámnak volt ugyan, de ők extrém körülmények közt használtak őket (palacsinta szag
), bírták a kiképzést, azok öregebbek voltak, nem rohadtak. Ettől függetlenül én magamnak az 1.4-et választanám az emberibb futásteljesítmény/vélhető állapot miatt. 7-ből könnyen ki lehet jönni vele vegyesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest