Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kornel #72384 üzenetére
tartalékolni tankolás meg szervizelés mellett? LOL
idén márciusban szervíz (olajok, szűrők, hogy mi pontosan azt majd a szerelő megmondja, meg itt akkor kitárgyaljuk majd, fékbetétpár féktárcsapár elöl, kutyacsontok... ezek biztos, szilenteket nem tudom, kuplung még elvileg jó de magasan fog, meg szerintem a nyelestengely is cicereg de ez is még kérdéses) augusztusban műszaki, érik egy teljes belső üregvédelem és némi karosszériásmunka (ajtók aljai, egy ronda a többi tűrhető, plusz első kerékív kőfelverődés) és akkor még egy fillért nem költöttem az autóra, semmit nem vettem, semmi nem romlott el, de 100 és 200 között vagyok valahol...
@footy: ne nekem mondd, az egymilliós autómra simán rálocsoltam félmilliót úgy hogy nem volt különösebb gondja, most érte el az ingerküszöbömet a dolog, meg most már annak a pénznek, amit el tudtam ide rendszeresen különiteni más helye is lesz. Persze nem sírok, de hogy a "következőre" félretegyek... no way... pedig kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest