Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
bitpork #36636 üzenetére
na gondolkodtam:
NOR kapu + rele segotsegevel, siman kivitelezheto ami a fabiaban is volt:
mivel azt szeretnenk h ha megy a tompitott, ne egjen a drl, a kapu B bemenetet 0 hagyom, A ra meg a tompitott rol veszek jelet, ha nem kap jelet (nem eg a tompitott) akkor a drl t megszakito relenek a kapu jelet kuld, lezarja a kort vilagit a drl, ha tompitott bekapcsoollodik, a NOR kapu megszakitja a rele altam a drl. koret, tadam, elviekben mennie kell -
qdak
addikt
válasz
bitpork #36636 üzenetére
ez most nem konkretan a drl, az is lessz, csak ezt az egyet nem tudom, de fogom azt osszekotom azt meglesem mi lesz xD
jozanesszel belegondolva: ugyanarol a taprol jon a nafta, ha 20 vezetekkel hozom el kulon biztin, majd. a veget oszekotom abbol nem fog semmi lenni,ez konkretan az h szeretnem ha refit huzok egjen a kodlampa is, kozelre sokkal jobb ha betolom melle, viszont ha bekapcsolom a kodlampat, nem kene a refinek egnie
mivel ha jonnek szembe ugyis leveszem a refit, igy senki se latja h az is megy meg belekotni sem lehet.a drl is megy majd be, csak meg 1-2 dolog kell hozza, kulon lekapcsolhato lesz, ahogy a kodlampa is ( most alapbol eg, ha lampat kapcsolok, nem kikapcsolhato elol, pedig lecsereltem a lampakapcsolom )
lehet majd csinalok vmi automatikat arra amit irtal, h ne kezzel keljen a drl t kioldani.
mod:
amugy azt is olvastam, h drl mellet a hejzetjelzo se eghet, de azt nem fogom megcsinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest