- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Ha nem írtózól a névtől, akkor Dacia Logan, 1.4 mpi vagy 1.5 dci. Helykínálata jó, alkatrészek vannak, csomagtartó ok. Nem egy szépség, de megbízható és megy is, ha kell.
És Nubirából a 2003 utáni, Nubira III-at nézd - nekem is olyan van, ha kell vmi infó, szólj.
-
Melack
veterán
Követve a DeFranco-i utat,én is hazabeszélek.
Van tapasztalatom Astrával meg Nubirával is. Mindkettő jó, nekünk F van - mármint apának, keresztanyáéknak G Astra. Ha váltót nem kell cserélni, akkor olcsó alkatrészekkel elmennek. Nem kérnek sokat, de azt rendszeresen - mint mondjuk mindegyik autó. G Astraból 1.4 - 1.5 vagy felette, lehetőleg kombi. Fogyasztása 5.5 - 7 l /100 km
A Nubira - nah, ez viszon jó
8 litert mondjuk kér százon, 800.000 Ft körül van most egy normális 8 éves kocsi. A fiatalabbak már Chevrolet néven futnak. Alkatrészekre kicsit finnyás, ez igaz, de olajon kívül mást ő sem kért eddig. Belefér minden - 4 téligumi a csomagtartóba, mert az jó. És így, 2 fővel, + csomagokkal hozza a 130-at. Gond nélkül. Kényelmes, nagy beltér, jól kormányozható.
-
Dany007
veterán
" A csomagtere nagyon kicsi, "
Ezt mondjuk ránézésre megmondtam volna!
Szvsz mi egy kéthetes nagybevásárlás tartalmát nem tudnánk belepakolni. Kollégámnak van, ő is mondta, hogy ment vele 140-et, de azt nem, hogy ez a max...
"jobban gyorsul, nagyobb a végsebessége, erősebb a motorja és nagyobb a csomagtere? "
Szvsz 1 millióig szinte csak ilyen autók vannak. Én nem értek a lovakhoz, úgyhogy majd a többiek ajánlanak konkrét típust, de egy Wagoner + szerintem igencsak a lowend kategória minden téren. Annyi az előnye, hogy keveset fogyaszt, aztán kész. Ennél nem nehéz erősebb és nagyobb autót találni. És szvsz a 7-8 literes fogyasztás is bőven belefér.
Céges + otthoni 1,8-as Mondeo is 7-et fogyaszt pályán. Wagoner +-hoz képest meg tuti erősebb gyorsulásban is, még úgyis, hogy én állandóan szidom.Ja és amiről most szó van az egy 13-14 éves típus amit már ~ 400k-ért is lehet kapni normál állapotban.
De persze annyi pénzért lehet kapni fiatalabb típusokat is. Ez csak egy személyes példa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest