- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Kornel #148048 üzenetére
Simán bevállalnám ...én már mentem ilyennel és nagyon jó, egyáltalán nem éreztem lomhának szépen ugrik ha kell és nagyon csendes, jól felszerelt minden benne van de tényleg, kényelmes és jó a futóműve, és a hab a tortán hogy 7 év garancia, ennyiért nincs más autó csak rosszabb választás !
(#148050) SzlobiG
Teljesen más a váltó áttételezés és korábban jön meg a nyomaték mint a Hondánál, persze valamivel gyengébb de egyáltalán nem olyan vészes !
-
w333
félisten
Barátom most vásárolt tegnap egy 6 gen Civic -t (3 ajtós béka) olcsó 130k -ért, oké kicsit kopog a futómű de motorja és a váltó rendben van, nem rohad sehol, forgalomba helyezés + névre írás még 152k lesz de ha úgy vesszük aprópénzért van egy kis városi szaladgáló autója !
A másik barát akinek pedig a Golf 4 -van 1.4i (75Le) ő 220k -ért vette szintén forgalomba helyezés meg 1-2 alkatrész csere és 400k -ból van egy jó autója !
Szóval lehet olcsón is jó autót venni csak ki kell fogni, de lehet venni drágán is rossz állapotút ... ebben már sajnos van tapasztalatom !
Illetve ami nagyon fontos hogy magánszemélytől legyen ... mert amik vannak ilyen 600-700k -ért kereskedőnél azok is magánszemélytől vannak hasonlóan olcsó pénzért csak ugye ezeken már rajta van a kereskedő haszna is
-
w333
félisten
válasz
Richard! #147387 üzenetére
Ezek közül talán a Lacetti ami bejön (Leon koppintás) a többi nagyon nem
Almera olyan mint valami 80 -as évekbeli autó, ha japán csak Honda !
Ford pedig (3F szabály) bűn ronda kívül és belül is, hátsó híd felújítás egy vagyon
A kínálat legaljára pedig visszatérve ehhez is szeretnék hozzászólni, Leon -ból míg van 120db addig a G Astra -ból 10X több van vagyis 1200 db. szóval ha a Leon a 3 -ik oldalon még a kínálat legalját jelenti, akkor a G Astrá -nál még a 30 -ik oldalon is a kínálat legalja van ?
Meg kell ezeket élőben nézni, ha nincs vele nagy gond (nem csörög a motorja, jó a kuplung és a váltó és még valami futómű is van alatta akkor nem lehet nagy gond) csak ugye műszakilag legyen rendben
-
w333
félisten
válasz
Richard! #147385 üzenetére
Igen tudom ... de ilyen árkategóriában 500-600k mi az ajánlott ?
A Vectra is úgy került hozzám hogy nagyon rossz állapotban volt de idővel szinte mindent kicseréltem rajta amit csak kellett
Ilyen áron csak idősebb és lepukkantabb G Astrák vannak, ezeknek a tulajdonosai pedig nem szeretnek az autóikra költeni mert ugye megbízható (aztán majd rám szakad minden), Seat, Skoda, VW tulajdonosok pedig fanatikusak, lepusztult Leont élőben még nem láttam, G Astrából már igen pl. 10 -ből 8 az
-
w333
félisten
Az 1.4 (90Le) G Astra szerintem sem megy jól más a váltó és az áttételezés, a kis Golf 4 a 75 lóval jobban megy, nem értem miért de jobban megy
Most 2.0i Vectra van de ez sajnos nem városba való hanem pályára, baromi hosszú a váltója városban alig bírom berakni 4 -be mert kéri vissza a 3 -ik fokozatot, pályán viszont kellemes 5 -ben alig forog többet 2200 -t 130km/h -nál !
(#147382) vzsryl
Egyetértek a Leon a legszebb !
Persze élőben alaposan meg kell ezt vizsgálni értek hozzá szóval ezzel nem lesz gond, illetve ami alkatrész kell hozzá szinte mindent ki tudok cserélni
Ha kell akkor valahogy teszek még hozzá pénzt mert nagyon kéne egy ilyen Leon
(#147384) molnarpeter
Persze 1.6 lenne a jó de ilyen max. 600k -ért olyan ritka mint a fehér holló !
Opel -t nem nagyon akarok a régi Vectra az még össze volt rakva de ezek az újabb Opelek, hát minőségben elég messze vannak a VW csoportól !
-
w333
félisten
válasz
vzsryl #147379 üzenetére
1.2 Fábiával már mentem, az nem volt olyan vészesen rossz
Ismerősnek is van Golf 4 szintén 1.4 (75Le) és szerintem eltudnám viselni !
Persze 1.6 lenne a legjobb de ennyiért nem nagyon van semmi.
Kívül belül a Leon tetszik a legjobban így még a kisebb motort is bevállalnám !
-
w333
félisten
Persze ennyi pénzért nem új autót akarok de a lényeg hogy 90% városban lenne használva, viszonylag jó legyen a fogyasztása, megbízható és olcsó a fenntartása, ne rohadjon, feszes sportos futómű, méretben is tökéletes lenne és extráknak pedig nekem bőven elég a 2 villanyablak és Klíma
Mondjuk ezüst színben jobb lenne, km. óra állása nem érdekel csak az állapot
Szegény Vectra már öregecske, nem megy de legalább fogyaszt és nincs klíma !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #147277 üzenetére
Köszi
akkor majd az 1.6i -re fogok vadászni (ilyen áron elég ritka)
-
w333
félisten
Sziasztok ti mit vennétek ilyen 550-650k körül ?
G Astra (1.4 - 1.6), Leon 1.4 (1.6 lenne a jó) nézegettem még Octaviat is, esetleg B Vectra (félek hogy rohadni fog) vagy Mondeo MK3 (1.8) ?
Ezek közül még mindig a Leon tetszik a legjobban, kérdés hogy az 1.4i motor mennyire élhető városban ? szóval 90% városi használat (rövid távok)
-
w333
félisten
válasz
Mágus2 #144789 üzenetére
LOL
Annyiból már egy ilyen S70 T5 -t is kap ... aztán ami kifér a csövön
-
w333
félisten
válasz
szőröscica #144782 üzenetére
Az a baj hogy nem nagyon van amit nem hajtottak szét ... ennyiért !
(#144783) vzsryl
Na igen, de nekem a sedan is tetszik, különben anno nem veszem meg
Különben nem nagyon van velük semmi különösebb gond !
-
w333
félisten
válasz
Ádám16 #144761 üzenetére
Ilyen áron egy megbízható Grande Punto -ra vadásznék !
1 mérettel feljebb pedig 1.6 H Astra vagy Focus MK2
-
w333
félisten
válasz
Mr.Csizmás #144533 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #144453 üzenetére
Ezek közül a legkomfortosabb + extrás és a legolcsóbb a Pug 407
Francia dieselek nagyon halkak ... 406 (2.0HDi) nagyon csöndes volt !
PD -s dieseleket én a helyeben elkerülném !
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #144412 üzenetére
Igaz hogy drágább ... de legalább ez tényleg fullos !
Szerk.
Az is lehet hogy külön rászámolja az Áfát ... ez ilyen vevőcsalogató !
Különben próba szerencse, meg kell nézni élőben, ha elég ennyi extra és tényleg rendben van az autó akkor ennyiért megéri !
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #144412 üzenetére
Belsőről nincs kép ... km. szerintem őszintének tűnik !
Viszont szerintem biztosan nem "laurin & klement" nagy navi és hátsó elektromos ablakok hol vannak belőle ?
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
#94529552 #144340 üzenetére
Ez annyira jellemző ... ismerős is megvette a 166 -s Alfát és ő a mai napig azt hiszi hogy a 2004 -s (2.4JTD) valós 140 ezer km. van
Szerk.
De hogy őszinte legyek nagyon nem a km. óra állása határozza meg az autó állapotát ... láttam én már alig 100 ezer km. olyan lelakott autót is ami csörgött zörgött kívül belül, és láttam már 500 ezer km -s is amit ha visszatekernének 100 ezerre akkor sem tűnne fel a vevőnek, nem km. órát nézünk hanem állapotot
-
w333
félisten
válasz
barnam_ #144272 üzenetére
Jó a napfénytető ... nekem is van a Vectrában csak ugye a legnagyobb hátránya hogy beázik egy idő után (vagy akár nagyobb esőnél) szóval nem baj ha nincs
Nekem is szimpatikusabb az 1.6 ... ha még fent lesz akkor megnézem élőben !
Mondjuk az a 630k -s is szép kívül belül !
-
w333
félisten
válasz
barnam_ #144264 üzenetére
Csonti ... szomszédban van hát nem is tudom (inkább nem)
Én ezt a kettőt néztem 1.6 frissen szervizelve vagy 1.4 ami fullos
Az 1.8 jó lenne de nem ebben a színben, illetve kintről behozott (szemét)
(#144265) rbalint88
-
w333
félisten
válasz
#94529552 #144249 üzenetére
De mi ez a Jófogás ? ott direkt ilyen bontószökevényeket árulnak ?
Volt 406 autóm és elég sokat költöttem rá de igaz diesel volt, lehet kihagyom !
Külső és belsőre még mindig a Seat Leon ami nagyon bejön, méretre is pont jó lenne illetve az 1.6 motor is elég kérdés 700k -ért mit lehet kapni ?
1.4 -ből a dunát meglehet állítani de szerintem az már kissé gyenguska !
(#144248) rbalint88
Van ismerősöm (szerelő) aki talán eladja a 145 Alfáját ... lehet hogy ismered is
(#144252) Integrale
Nem olyan sok ... Pug 505, Pug 406, C Corsa, E34 és most a Vectra !
Ez egy másik srác aki itt lakik mellettem, aki a 166 -t vásárolta az megint más
Q1 autószerviz ezért mondtam lehet hogy ismeri ő róla van szó
-
w333
félisten
válasz
#94529552 #144244 üzenetére
Mit csináljak ezekkel a bontószökevényekkel ? A Vectra ezektől sokkal jobb
B Vectra elég nehéz ezzel az 1.6 motorral szerintem lomha !
Megane nem tetszik ... akkor inkább egy Pug 406 csak kicsit félek tőle !
Szerk.
Valami megbízható kell ami megy is (nem versenyzek) de legyen dinamikus, és ne keljen rákölteni a gatyámat, inkább csak a kötelező dolgokat cserélni
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #144221 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
pilóta #144132 üzenetére
Inkább a Mondeo ... Mazda 6 nagyon rohad én biztosan elkerülném !
(#144136) vzsryl
MK3 -nak már nincs ára ... 700-900 -ért már vannak szépek !
Ezt azért úgy élőben megnézném !
Illetve akár Octavia 1.6 motor elég szépen viszi !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
!Overdose! #144113 üzenetére
Leon Mk1 az 1.4 motorral mennyire vállalható ?
De gondolom inkább az 1.6 az ajánlott
-
w333
félisten
válasz
sheep #144088 üzenetére
Ezeknek az áruk a béka segge alatt van ... egyetlen dologra kell figyelni az pedig a rozsda, ezen kívül nem nagyon van velük semmi gond, megbízhatóak és olcsó a fenntartásuk, illetve az alkatrész árak is nevetségesen olcsóak hozza
Kis szerencsével pedig 400-500k -ért már G Astrat is kapni ami nem is rohad !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
tresh #144047 üzenetére
Na igen ... a biztonság nagyon fontos, ezek a Suzukik pedig papírból vannak (egy gombóc Swift már jobb) de azok ugye 2X ennyibe kerülnek !
Különben ezek is jók ... családi autónak tökéletes, megbízható és olcsó fenntartású, egyedül a rozsdára kell figyelni ha nem rohad sehol akkor jó vétel ennyiért !
-
w333
félisten
Igazi gyöngyszem ... videót ne hagyjátok ki !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #142979 üzenetére
Ilyen áron a G Astra 1.4 sokkal igénytelenebb és fogyasztása sem vészes, felszereltségben ugyan azt kapod fenntartása pedig sokkal olcsóbb, Peugeot alkatrészek nem valami olcsók ... 206 -t nem ismerem annyira, nekem 406 volt !
De ha ez tetszik akkor ez sem lehet olyan rossz ... 1.4 HDi elég megbízható !
-
w333
félisten
válasz
Luck Dragon #142297 üzenetére
De legalább spórolt az üzemanyagon 3L / 100km viszont cserébe 10X annyit költött rá mint költött volna benzinre és vesz egy normális 320i -t
Pug 406 (2.0HDi) amennyit ráköltöttem az alkatrészekre az E34 -el eljártam volna ingyen 1 évig (tulajdonképpen anno pont emiatt lett az E34) ... ennek viszont tényleg semmit nem kellet csak benzint !
-
w333
félisten
Hűűű ez a Megane nagyon szép !
(#141934)
Tényleg nagyon tetszetős RS Focus -hoz már volt szerencsén, nekem nagyon nem jött be ... belseje üléseken kívül egy kutyaközönséges Focus (többet vártam)
Az OPC Corsa viszont nagyon fürge, egyik ismerős Swift Sport -t ami széthajtott cserélt le egy ugyan ilyenre OPC -re, nagyon nyomja neki és bírja a Corsa !
-
w333
félisten
válasz
Lokids #141924 üzenetére
Leon Cupra ? ez azért már csúnyán odavág a Type R -nek
-
w333
félisten
válasz
focvis #141606 üzenetére
Az a durva hogy a Jetta (highline) vs SX4 Cross ami kb. 1 millióval olcsóbb és sokkal fullosabb a Suzuki, kötelező szerviz + fenntartása is olcsóbb !
Szóval ez szerintem elég nagy visszalépés lenne a 159 -ről !
Ha ugyan azt a komfortot keresi akkor Passat (Highline) vagy Superb de ezek nem olcsók ... szóval az aranyközépút szvsz. SX4 Cross !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Kornel #141508 üzenetére
Nem veled van a baj ... Fóka 3 tényleg kicsi elől de hátul ! még jobban
Ismerős ilyennel taxizot amit egy Passat VII -re cserélt, ég és a föld a különbség !
Szerk.
Persze mert rövid a padlólemez
Nem tudod normálisan kinyújtani a lábad, normál üléspozícióban pedig a térded üti a műszerfalat, elcseszett egy konstrukció annyi biztos !
-
w333
félisten
Szörnyű ami a Facebookon megy ... de komolyan !
Elég volt elolvasni 3 kommentet, egyiknek motor van, másiknak valami Ibiza, harmadiknak 323 mazda ... életükben nem látták még élőben de sz*r és "csúnya mert nem engedhetem meg magamnak" jellemző az ilyen kis hazánkban
Nekem egy 23 éves régi Vectrám van de ha megengedhetném magamnak és megbízható új autót keresnék biztosan bevállalnám, szerintem nagyon jól néz ki és élőben pedig még szebb, felszereltség is nagyon jó, illetve a Suzuki mindig is a megbízhatóságot képviselte + olcsó fenntartást a konkurenciához képest !
Lehet hogy sokan most felszisszennek de én egy Dacia Duster -t is simán bevállalnék és pont lesz*rom hogy ki mit gondol róla, itthon jellemző hogy a szomszédnak vásárolnak az emberek autó (mert az menő)
Szerk.
Különben néha meglepődöm hogy emberek mit költenek az autóikra (környezetemben is) én 1.5év alatt durván költöttem rá 80k -t (kopp-kopp)
-
w333
félisten
Ennyi volt az Alfa 159 ?
Ezek közül én biztosan a Suzuki S Cross 2016 -t választanám !
"Csúnya" ? ezt kik mondják a Multipla tulajdonosok ? szvsz. nagyon jól néz ki !
(#141497) Land
Az irigy magyar ember ilyen ... amire nincs pénze az csúnya és sz*r !
Ez mindenre jellemző a telefontól az autóig, nem engedheti meg magának = sz*r !
-
w333
félisten
válasz
gaborbol #141199 üzenetére
Ha van hozzá hely és türelmed bütykölgetni ... akkor persze !
Apóspajtásnak 924 van !
Nem olyan vészes, csak sok türelem kell hozzá illetve az alkatrészek is biztosan ritkák (talán Audi-ból passzolnak hozzá) fogalmam sincs ezt csak azért mondom mert a 924 ugye Audi motorral van szerelve, viszont rozsdával szerintem nem nagyon fogsz találkozni (ha jól tudom 30 év garancia volt az alvázra) !
-
w333
félisten
Szerintem nem fognak semmit szólni ha olvasható és minden normálisan fel van tüntetve, eladó, vevő, tanuk időpont, vételár, stb.
Erezetvizsga megvan már ?
Miért kéne vissza adni az autót ? max. újra leírjátok az adás vételit (de szerintem nem lesz semmi gond) nem tudom mi ez a 4 példány, mert nekem elég volt 2 is !
-
w333
félisten
válasz
lenko #141150 üzenetére
Egyetértek ... ha csak poros az autó az valószínűen nem lesz karcos, na de ha egy komolyabb eső után mondjuk autópályán összeszedett több réteg kosz van az autón és ezzel a mikrószálas kendővel elkezdik rajta kenni a koszt az biztosan karcolni fog, ez egyszerű fizika !
Különben a legnagyobb baj hogy a kerekeknél nem nyomják ki a fékport és a kerékjárati ívekben is gyönyörűen ott hagyják a sárt !
-
w333
félisten
válasz
alázógyík #141142 üzenetére
Ha rajtam múlna már az összest beszüntettem volna ... nagyon gáz az egész !
Az a baj hogy amit már korábban is mondtam az embereket nagyon jól meglehet ám etetni a marketingel, pedig elég csak kicsit a dolgok mögé nézni !
Hogy miért is léteznek gőzös mosók ? azért mert a kedves tulajdonosnak nem volt 10M Ft -ja arra hogy kiépítsen egy csatornarendszert !
Az autó a legnagyobb ellensége ez a gőzös tisztítás, ettől már még a benzinkutakon a kefés darálós mosás is fényezőkímélőbb mint ez !
(#141143) B-L-A-C-K
Ügyesen letagadják hogy az már rajta volt, nagyon ügyesen kitudnak ám bújni a felelősség alól, persze ha ezt nem látom akkor én sem hinném el
Közöm nincs egy kozmetikához sem szóval nekem biztosan nem konkurencia, csak jó tanácsból írtam nehogy pórul járj !
De komolyan fogok erről csinálni egy gyönyörű szép tesztet ... majd nyáron szépen lepolírozom az autóm és lefényképezem, és amikor koszos lesz elviszem egy ilyen gőzös csodába és utána is csinálok egy képet, meghökkentő lesz a különbség, ebben biztos lehet mindenki !
Autókozmetikás topikban szerintem tudnak a srácok mesélni ! és mindegy nem Off -olok tovább, majd várom a véleményed hogy milyen lett az autó
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #141139 üzenetére
Dehogy fikázom ... csak megvan a rossz tapasztalatom a gőzös mosókkal kapcsolatban, nagyon rosszak szerintem !
De kérdezz itt meg bárkit is, szerintem mindenkinek ugyan ez lesz a véleménye aki már vitte a saját autóját ilyen vagy hasonló gőzös mosóba !
Majd rátaláltam erre a videóra, rossz nézni (szét karcolja az egészet) !
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #141134 üzenetére
Áááá a kis baseball sapkás -ból ne ítéld meg, nálunk olyanok jártak/járnak hogy el nem mondanád hogy céges autó és mégis az, biztos vagyok benne hogy a környező irodákból szerződéses alapon hordják oda az autókat a futárok, ez 99%
Facebook-ról pedig mindent lehet törölni, ez nem mérvadó szerintem !
M550D -től, a Cayenne és a 458 italia is mind céges autó volt !
Ezt az i8 -t azért hozták hogy szedjük le a matricát + polírozzuk fel (nehogy már a prémiumautó bérlet felírat rajta maradjon)
És igen meglepő ... de bizony-bizony ez is is egy céges autó
Sokszor mondtam már de meg merem kockáztatni hogy itt Bp -n az autók legalább 70-80% az mind-mind céges autó, főleg a Ford, Skoda, Audi és BMW ami pedig ezektől is drágább pl. a 30M + kategória, na az pedig 99% hogy céges !
De mindegy és majd kíváncsi vagyok a véleményedre hogy milyen lett, ha ismerősön keresztül akkor biztosan szépen megcsinálják !
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #141132 üzenetére
Persze ... 15-20 millás céges autók (ismerem az ilyeneket)
Nekem ugye megvan a véleményem a gőzös mosásról, magyarul a homokos szemcséket dörzsölgetik a fényezésen ami szépen összekarcolja az autót (fekete autón pedig ez különösképp jól látszik)
Míg kozmetikában melóztam el nem tudod képzelni mennyi ilyen (gőzös mosás) autót políroztam, nagyon szét tudják ám barmolni az egész autót !
-
w333
félisten
válasz
Tsebacsi #141057 üzenetére
Annyiért lassan ilyen fullos űrhajót is kapsz !
-
w333
félisten
válasz
lenko #141055 üzenetére
Ez egyértelmű ... csak kérdés hogy kinek mire van szüksége, barátom taxizásra hozta így neki bőségesen elég a Comfortline felszeleltség
Bár ha azt nézzük pl. én sem adnék ki egy fullosabb Passat -ért 5M -t hiába kevesebb a km. ugyan úgy benne van a rizikófaktor hogy valami sz*rba nyúlsz bele, ebben az esetben pedig még marad 2M Ft a zsebedben !
-
w333
félisten
válasz
zoo8800 #141052 üzenetére
Ami kintről jön haza és kereskedőnél veszed meg az a 3M itthon 4M lesz, és mivel egy féreglyukon jön keresztül vele így mindjárt -100e km !
(#141053) lenko
Mit jelent az hogy normális ? mert amit a barátom vásárolt az egy vezetett szervizkönyves autó és kint le lett informálva róla minden, kívül belül olyan mint egy új autó (valószínűleg pályán használták) ha nem nézed a km. óra állását akkor azt mondanád hogy van benne 100 ezer !
Tökéletesen működik, itthon is át lett vizsgálva és semmi baja nincs
Szerk.
Kérdés hogy kinek mi ... Golf ugye olcsóbb kategória, kisebb autó + pályán hangosabb is, fűtőműben is valamivel gyengusabb !
-
w333
félisten
válasz
Tsebacsi #141046 üzenetére
Ennyiért biztosan nem vennék Golfot ... taxis barátom mindennel együtt 3M -ba van neki a Passat VII (2.0 CR TDi) ami szerintem sokkal jobb vétel !
Oké 1 évvel öregebb és van benne 220 méter (Comforline az is) !
Illetve természetesen manuális váltó ... különben automatát keresel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest