- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork #179649 üzenetére
Én beleszámolok minden kicsi helyet.
(van még ott két ék, elakadásjelző 3szög, nyomatékkulcs, gyertakulcs, gyertyák, villáskulcskészlet 8-19-ig, szigetelőszalagok, egy felső lambdaszonda (bent maradt), és még sokan mások.) A gyári készleten felül (emelő, kerékkulcs, akksi kiszedéséhez toldó, csavarhúzó, kerékpozicionáló tüske)
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz
BigBlackDog #178822 üzenetére
Ha elromlik, akkor francia.
-
Integrale
veterán
válasz
LuckyL #178343 üzenetére
Stiloban (is) elmennek azok az 1.6-os motorok 4-500e Km-t mechanikai gond nelkul, ott a motorvezerlo okozza a hibajelensegeket.
Az az 1.6-os egy ezer eves valami, amit 94-tol gyartottak abban a formaban, ahogy a Stiloba kerult (elotte 8 szelepeskent vagy 20 evig) egy szog egyszeru, ketto vezermutengelyes 16 szelepes motor. -
Integrale
veterán
válasz
diegho #178291 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Van a gyarto, aki gyari beszallito, ebben az esetben all az allitas.
Es vannak gyartok, akik kisebb-nagyobb sikerrel igyekeznek fedezni az alkatreszellatast.
Utobbirol van szo.
Esetemben pl. formara sem egyezik a gyari/gyari beszallito (Imasaf) es a tobbi utangyartott. -
Integrale
veterán
válasz
Pttypang #178277 üzenetére
Ez nem azon fog mulni, hogy 16 vagy 8 szelep. Euro besorolassal tobb ezredfordulo koruli modellnel valtozott a kipufogorendszer, katalizator merete, helye stb.
Nekem pl 50e Ft a hatso dob, 60 a kozepso rezonatorral es 12 a ketto kozotti csoszakasz. (Katalizator 100 felett) Szoval nem santit az, amit ismerosod mondott, csak gondolom gyari, vagy ahhoz nagyon kozeli parameterekkel rendelkezo alkatreszekkel szervizeltette.
En ia vehettem volna 18-ert hatso dobot, meg 20 korul a kozepsot, aztan meg kaparom az arcom, ha hangosabb az auto. (Vettem ilyen olcso hatso dobot, felraktam, beinditottam, aztan mar szedtem is le.) -
Integrale
veterán
válasz
ngaba #178034 üzenetére
Attól még egyenletes haladáskor, jól jöhet egy + fokozat, aztán ha helyzet van, akkor visszaváltasz egyet. Ezért is van több fokozat, szűk tartományban van ereje a szívónak, minél közelebb esik a fordulat ahhoz, annál dinamikusabban tudsz közlekedni, minél több okozat, annál kisebbeket ejt egy-egy fordulat között.
Viszont szerintem a fordulat nem feltétlenül jelent nagyobb zajt az utastérben. AR 145 4500-at forog 130-nál, motorhang nem túlzó, nem nagyobb, mint alacsonyabb fordulaton, sőt 4500-5000 között még halkabb is. -
Integrale
veterán
válasz
Zola007 #178015 üzenetére
Nagyon függ a használattól. Van olyan családtag, aki úgy mászik ki az autóból, hogy a gumikéderen és a küszöbborításon megdörgöli kicsit a lábát, úgy ül be és száll ki az ülésből, hogy berakja a seggét, majd eltekeri magát felemelkedés nélkül 90 fokkal. A kormányt hüvelykujjal birizgálja menet közben.
Amikor feltörték az Alfát, akkor a rendőrök befújták/kenték valamivel a kilincseket, kormányt és a váltót, ujjlenyomat után kutatva, pár héttel később durván elkezdett kopni a felület.
Nekem az ajtó úgy nyílik, hogy a kilincset felfele húzod, na most aki be akar szállni és nem ismeri, az meghúzza vízszintesen, majd rájön, hogy nem nyílik, nem kérdez, nem próbál másik pózt, hanem erővel közelít.
-
Integrale
veterán
válasz
rbalint88 #177992 üzenetére
145 utan meg egy 3 ajtos nem kell, Mito helyett inkabb GP kene, ha mar az a meret, Bravo pedig jobban tetszik mint a Giulietta, kiveve bizonyos szin/felni/kiegeszito kombinacioban, de azt nem hajtja ki a penztarca.
Szivem szerint egy Thesis vennek, van most csoporton belul egy elado 3.2 V6, egy egesz napra elhatarozas is megvolt, makulatlan auto, de azt majd csak ha bejon mind az 5 szám szombaton.
-
Integrale
veterán
válasz
rbalint88 #177989 üzenetére
Es malyköl:
Szuk csaladban van 3 dizel, tobb nem kell, benzines 145-ot benzines Bravo vagy Delta valt. Mas nem johet szoba.
156 tetszik, de nem akkora elorelepes, 159 felesleges meretu (igazabol a Delta is), Bravo az optimalis.
2000-es evjaratu autobol 2005-be atulni ertelmetlen foleg mert nalunk 10+ evig van egy-egy auto. -
Integrale
veterán
válasz
BigBlackDog #177912 üzenetére
És a használtnál is. + olajcsere+szűrők+ez meg az.
-
Integrale
veterán
válasz
freeknight #177902 üzenetére
A Lounge es a Mirror felszereltseggel mar jar az Android Auto/Apple Carplay. Illetve a (szerintem) esztetikusabb belter is.
-
Integrale
veterán
válasz
Johnny198612 #177886 üzenetére
A jobban felszereltek 4 csillagot kapnak, nem a passziv biztonsag az oka, hanem a hianyzo csingilingi dolgok.
Nem szakad ra senkire semmi, nezd meg jobban. -
Integrale
veterán
válasz
Yiggdrasil #177677 üzenetére
En nem igy emlekszem a 307-re, volt a csaladban 1.6 SW, kifejezetten kellemes utazni benne magasabb tempoval is.
Az enyem pl halkabb 4000-nel, mint 3500-nal. :D
-
Integrale
veterán
válasz
Yiggdrasil #177671 üzenetére
Mennyit forog 100-nal a 307-ben az a motor? 4000-nel van nyomatekcsucson, gyanus, hogy 3000 korul lesz, vagy alatta 100-nal. Tedd vissza 4.-be, biztos, hogy felmegy,esmeg gyorsul is.
-
Integrale
veterán
válasz
freeknight #177457 üzenetére
Hat nem tudom, sok 1.4 fire van a kozelemben, foleg Grande Puntok, 500, Ypsilon. Sosem hallottam ilyen jellegu panaszt. Forumokon is 0,5-1 liter irnak 10000 km-re. Ami fogyasztas nyilvan, de nem zabalas.
Kisza25 is erintett. :D -
Integrale
veterán
válasz
freeknight #177444 üzenetére
Hat ha az a motor zabalja az olajat, akkor ott mas problema volt, mert egyaltalan nem jellemzo ra.
A klimaban a kozdarabok tornek el, nem a motorok mennek tonkre, de ez is fugg attol, hogy ketto vagy egy zonas.
Kodkartyat kiadja a Fiat, csak be kell ballagni egy szervizbe.
Gyertyakat erdemes cserelni idoben, es csak a gyari ajanlast hasznalni, nem gyarival valoban elofordulhat torpanas. Alapjarat ingadozasat megszunteti a fojtoszelep kitakaritasa, vakuumcsovek atnezese, ha eloregedett, akkor azt cserelni, mert a fars levego (is) okozza. -
Integrale
veterán
válasz
Yiggdrasil #177422 üzenetére
Punto 2-re is erdemes lehet ranezni. Peugeot 306/Citroen Xsara is jo lehet pl.
-
Integrale
veterán
válasz
rbalint88 #177332 üzenetére
Az 1.8-at azért mondják ajánlottabbnak, mert jobban megy mint az 1.6, de nem eszik többet, a 2.0-hoz képest pedig a balansztengely hiányzik.
Egyébként ugyan az a blokk, mint az 1.4-1.6-2.0 más lökettel. Illetve a 2.0 20v, 2.4 20v, 1.6-1.9-2.0-2.4 JTD-k is erre a blokkra épülnek. -
Integrale
veterán
válasz
HELLAFLUSH #177328 üzenetére
GT-ből 156-ból én inkább csak dízelt vennék, ha nagyon benzines kell, akkor 147-ből 1.6 TS ECO-t. Többit inkább ne, vagy csak akkor ha az előélete makulátlan és ismert.
Kényesek a benzinesek, gyakori olajcsere, jó minőségű olaj, hidegen/nem üzemmelegen kerülni a hajtást, 60e km után vezérléscsere, ami 150e Ft körül van mindennel együtt. (ECO-nak 50e Ft körüli összeggel olcsóbb, mert nincs benne vezérlésmódosító). Futóművet egyszer rendbe rakod jó minőségű alkatrészekből, utána sokáig jó, elektronika nem problémás, maximum a barkácsolt szarokban.
Vedd inkább a Civicet! -
Integrale
veterán
válasz
soldi3r #177279 üzenetére
Rettenetes belseje van a T27-nek. Formara rendben, de minosegre nevetseges. Hullamosodo vekony muszerfal, nyulo mubor a konyoklon, recsego ropogo muanyagok, ranezestol is karcolodo minden a belterben az ajtokarpitok tetejen kivul, stb. 2.2 dizel nem ajanlott, viszont a 2.0 is elegendo bele. Meretre remek, uttartasa, futasa szuper, gordulesi zaj kicsit magas (Mondeohoz kepest pl).
Szoval osszessegeben miert azt, egy Passat, Mondeo, 508, Laguna, Accord tarsasagbol? -
Integrale
veterán
válasz
molnarpeter #177128 üzenetére
Ezeket meg kiegeszitenem a VW-s HumbleMechanic, Italia autos, Davide Cironi, PapadakisRaving es persze Engineing Explained csatornakkal.
-
Integrale
veterán
-
-
Integrale
veterán
válasz
MunezXBK #176557 üzenetére
A3 -ban mar 100 km utan feszkelodtem, szetultem a seggem, fajt a derekem. Csak ugy volt kenyelmes, ha kicsit feloldalasan ultem, enyhen feltolva magam a combtamaszra.
Se derektamasz, se semmi. (Mondjuk ez ertehetlen, hogy egy felaras, sport, boruleshez ez miert nem volt alaparas!?) -
Integrale
veterán
válasz
Doki16 #176169 üzenetére
Pedig még korosztályban is egyeznek, sőt a Fiat frissebb. Egy jobban felszerelt Focus 2 tud versenyezni a Bravo belterével, az alap Fordok belseje sajnos kínosan gagyi.
Megane: Van 3 a családban a kacsaseggűből, köszönik szépen mindegyik hibátlanul fut, illetve egy ilyen második generációs GT-n tanultam vezetni, akkor volt benne 570e km, mai napig látom, közelebb van jelenleg a millióhoz. Nem kell rettegni attól a típustól, körül kell nézni, meg kell nézni a konkrét példányt, és nem lesz gondja. -
Integrale
veterán
válasz
Core2duo6600 #175166 üzenetére
Szerintem tiltsák ki a hibrideket és a villanyt is, csak gyalog vagy bringával lehessen közlekedni. Hajrá Puzsér!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest