- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #92737 üzenetére
Pécsen inkább viszi a pénzt, a tempomat nem látja előre a lejtőt, emelkedőt és piros lámpát.
Több munkatársam (akiknek van tempómattjuk) azt tapasztalták, hogy munkába járásnál tempómattal többet fogyaszt az autó, mint lábbal.
De amit írtál a legtöbb városra igaz -
érdekes: Magyarország a Škoda gyarmata
-
válasz
runner 125 #92295 üzenetére
USA-ban minden nagyobb, azt meg valahogy el kell vinni
egy családban több autó van
-
tegnap Európa, ma USA
-
-
válasz
parandroid #91540 üzenetére
Első: szmájli van az off hozzáoszlásomban
második: MunezXBK: Fater Suzukiján 4 évszakos van (én csak az apja "hangja" voltam, mármint miként érvel az apja a fiának, ebben az esetben MunezXBK-nak )
-
válasz
szentkuti11 #91434 üzenetére
Bátorsági listán: 6,5/10
De ha napi 2×25km ingázásra veszed akkor: 1/10
sógorom KIA turbódízelt vett, heti 2×500km-re, 6 év alatt több mint 300e km-t rakott bele, és semmi baja
-
válasz
szentkuti11 #91431 üzenetére
1,4 vagy 1,5 benzines olcsóbban nem jobb?
Dízel vagy benzin? Döntse el most!
"Ha mindenki kizárólag az eszére hallgatna, korunk egyetlen autótípusát Toyota Priusnak hívnák."
-
-
válasz
bigmasterg #90623 üzenetére
nem
a formanyomtatványt PDF-ben kaptam, kinyomtattam, aláírtam, faxoltam (biztosítónak), felhívtam őket (hívását rögzítik) és kikerestettem a nővel a faxomat és megkérdeztem hogy rendben van-e
-
én a netrisktől kaptam egy felmondási formanyomtatványt amit ki kellet nyomtatnom, aláírnom és nekem elküldenem a biztosítónak.
A felmondást közvetlenül kell intézni. -
válasz
runner 125 #90385 üzenetére
nem akartam egyetlen volvo tulajdonost sem megsérteni
és azt is tudom hogy a kínaiaktól pénzt és szabad kezet is kaptak fejlesztésre -
válasz
runner 125 #90377 üzenetére
a volvo már kínai
-
válasz
neduddki #90281 üzenetére
igazad van
de gyenge, én simán M10-ig csináltam volna a helyükben
Az ilyen módon haladó jármű mellett fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos.
-
-
válasz
kalmanchris #90234 üzenetére
bár az AUDI TT-vel lenne így, de sajnos több jobb kormányos készül belőle, mint bal
-
végkövetkeztetés:
szívódízelt a traktorba, autóba pedig indirekt befecskendezésű szívó motort -
Fájdalmas adatok derülnek ki az OECD tanulmányából: a légkörbe jutó szennyező anyagok mintegy 50 százalékáért a közúti közlekedés felelős. Ennek túlnyomó részét, 90 százalékát a takarékosságuk és nyomatékosságuk miatt kedvelt dízelüzemű járművek bocsátják ki.
A jelentés arra is felhívja a figyelmet, hogy az autógyártók által közölt kibocsátási adatokat teszt üzemmódban rögzítették, ami nagyban alatta marad a járművek valós használata során adódó kibocsátásának.
-
Új téma:
-
95 nitro+ az továbbra is 95-ös, pedig prémium benzin
-
ha valamiből sok fogy, akkor olcsóbb lesz az előállítása > olcsóbb lesz
például napelemből sokat adnak el > olcsóbb lesz
ha valamit alig lehet eladni, akkor csökkentik az árát hogy eladható legyen > olcsóbb lesz
például ott rohad a barkácsáruház polcán a napelem, valahogy meg kell szabadulni töle > olcsóbb lesz
de Magyarországon ha valamit nagyon vesznek az emberek akkor drágább lesz, mert nagy a kereslet, és a magyar drágábban is megveszi (mobil internet)
de Magyarországon ha valamit alig vesznek az emberek akkor drágább lesz, mert kicsi a kereslet, és azt a keveset nem lehet olyan költséghatékonyan előállítani, tehát drágább lesz
(előfizetéses korlátlan mobiltelefonálás)végeredmény: magyar vagy, ezért többet fizetsz
-
neduddki2001-es Hyundai-ba Bosch vagy NTK lambda szonda jobb (4 vezetékes, cirkóniumos)?
-
1. már a legkisebb emelkedőnél is óriásit számítana, de tökéletesen sík terepen már nem
2. azért a kerekek gördülési ellenállása jelentősen megnövekszik ekkora tömeg növekedésnél
képzeld el, hogy a holdon leejtesz egy tollpihét és egy vasgolyót akkor egyszerre érnek földet pedig a tömegük között 100×-os a különbség
és igen 110km/h felett a légellenállás legyőzéséhez kell a legtöbb erő
-
-
-
válasz
FrankMonzano #88382 üzenetére
keress rá a google-n
-
válasz
zsolt19900 #88132 üzenetére
hátsó kerekek között a kék fény,
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest