Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
friss tanulásban jogsimmal keresgélek, az autós piacon, tűkazalban a tollat.
Ugyan még nincs meg a pénz egy vadonat új járgányra de egy körülbelüli irányt szeretnék.Amiket eddig nézegettem:
Seat Leon FR ( ezen fogok megtanulni vezetni )
Volkswagen Golf Highline BMT TDI 150 PS
Audi A3 Sportback
BMW ??
Merci nem izgatEzek közül a VW Golf Highline BMT TDI tetszik a legjobban, utána a Seat, az Audi belvilága nagyon nem tetszik.Tudom az útra kell figyelni, na de akkor is.
Ami fontos az a megbízhatóság, ne egyen eszetlenül sokat, a hátsó üléseken is kényelmesen lehessen élvezni az utat. Az, hogy autómata vagy nem, nem tudok dönteni, egyiket se vezettem még. 5-ajtós az 5. a csomagtartó
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Eladó STIHL FS 55 benzinmotoros szegélynyíró
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest