Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
Na megkaptam a végzést a Yard-tól a múltkori balesetem miatt amikor a zebrán nekem jött a gyalogos miközben én már fordultam balra ő is elindult zuhogó esőben,ernyővel és neki ment a bal első keréknél a kisablaknál. Természetesen neki adtak igazat (8 napon belül gyógyuló könnyű testi sértése lett)és kaptam 60 ezer ft büntetést és 3 hónapra beakarják vonni a jogsim. Meg se hallgatták a 2 utast aki a kocsimban ült. Ezt annál inkább nem értem, mert soha nem volt semmi balesetem, és az ismerősöm aki biciklist ütött el az 8 napon túl gyógyult, és nem vették el a jogsiját.Azt Írták, hogy 8 napon belül adhatok be "Meghallgatási" kérelmet. Szerintetek érdemes a büntetés miatt kavarnom? Már úgy vagyok vele, hogy részletekben kifizetem csak a jogsim ne vennék el.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit mondjak, hogy ne vegyék el a jogsim? Mondjuk 165kg vagyok,fájnak a lábaim, és anyumat is én hordom rendszeresen orvoshoz és vásárolni, mert egyedül él. Mi az ami meghatja őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest