Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
probizz
tag
Az én módszerem:
1. Megkérdeztem a márkaszervizben, hogy hozott cuccokkal (minőségi, pl. Mann szűrők, Mobil olaj) megoldható-e az olajcsere náluk, mert ezeket már megvettem. Mivel a szervizelésen is keresnek, ezért örülnek nekem, hogy oda viszem az autót olajcserére és persze hogy megoldható "hozott anyagból" is. A szerviz munkadíja meg nem annyival drágább, hogy ne érné meg odavinni.
2. Hogy mi ennek a lényege?: Olcsón megvett cuccokkal odamegyek, normálisan leszervizelik és kifizetek egy normál összeget a munkadíjra -> lesz ismét márkaszerviz bejegyzésem a végig vezetett szervizkönyben + bejegyzés hivatalosan az ő rendszerükben is, hogy ott jártam x km állásnál. (Eladásnál is sokat ér.)
3. Már ott járunk (mert a 3. olajcsere óta így megy), hogy legutóbb felajánlották, hogy ők is adják nekem annyiért az olajat és az alkatrészeket, mint amennyiért én szoktam venni (egyébként full jó áron). Azaz legközelebb csak menjek és intézik nekem. Mondjuk már jó haverságban is vagyok velük. Pl. bemegyek a szerelőkhöz szerviz közben, tanulom a szakmát tőlük, mert érdekel.(Egyébként van ezen kívül egy márkafüggetlen szervizes barátom is, akihez szintén szoktam járni. Mindent elmagyaráz, még úgy is, hogy sokkal többet kérdezek, mint az átlag.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest