Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
probizz
tag
Az én módszerem:
1. Megkérdeztem a márkaszervizben, hogy hozott cuccokkal (minőségi, pl. Mann szűrők, Mobil olaj) megoldható-e az olajcsere náluk, mert ezeket már megvettem. Mivel a szervizelésen is keresnek, ezért örülnek nekem, hogy oda viszem az autót olajcserére és persze hogy megoldható "hozott anyagból" is. A szerviz munkadíja meg nem annyival drágább, hogy ne érné meg odavinni.
2. Hogy mi ennek a lényege?: Olcsón megvett cuccokkal odamegyek, normálisan leszervizelik és kifizetek egy normál összeget a munkadíjra -> lesz ismét márkaszerviz bejegyzésem a végig vezetett szervizkönyben + bejegyzés hivatalosan az ő rendszerükben is, hogy ott jártam x km állásnál. (Eladásnál is sokat ér.)
3. Már ott járunk (mert a 3. olajcsere óta így megy), hogy legutóbb felajánlották, hogy ők is adják nekem annyiért az olajat és az alkatrészeket, mint amennyiért én szoktam venni (egyébként full jó áron). Azaz legközelebb csak menjek és intézik nekem. Mondjuk már jó haverságban is vagyok velük. Pl. bemegyek a szerelőkhöz szerviz közben, tanulom a szakmát tőlük, mert érdekel.(Egyébként van ezen kívül egy márkafüggetlen szervizes barátom is, akihez szintén szoktam járni. Mindent elmagyaráz, még úgy is, hogy sokkal többet kérdezek, mint az átlag.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro(2nd Gen) elektromos roller 60km+GARANCIA
- Új LED izzó 12V, MR16, 4x1W / PL-C 2P kompakt fénycső 18W
- delonghi kg 89 kávé örlő
- uj Intelligens WiFi 230V dugalj - energiafelügyelettel Smart Plug Tuya smart plug, tobb db
- EGLO 12246 - Új MR16 (GU5.3) LED 12V 3W 230 lm 2700 K átlátszó fényforrás (24 x 2 db)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest