Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #25436 üzenetére
Ezt meg kell hogy cáfoljam. Én anno politizáltam aktívan. Sok sok embert rá lehet venni megmozdulásra. Már írtam is ezt. Ha csak az autósok 10% tag lenne, és ennek csak másik 10% lenne aktív valamennyire akkor bármely kormányt lehetne kényszeríteni hogy a pénzünkért ne csak lehülyézzenek, hanem adjanak is. Gondolj a francia gazdák útlezárásaira. Vagy csak egy egyszerű perközösségre. Vagy ha csinálunk egy szaros honlapot ahol elkezdjük a tagok információi alapján a határokhoz közeli tankolási lehetőségeket publikálni. Mind-mond olyan lehetőség amit nem tud egyetlen kormány sem figyelmen kívül hagyni.
Asszony jogvégzett. Segít. Utána biztos lennének ügyvéd tagok is. És ha összejönne egy 50-100ks taglétszám évi 100Ft tagdíjjal röhögve lehetne jogi és érdekképviseletet biztosítani és kikényszeríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest