- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz macilaci78 #217178 üzenetére
C5 kombi egyébként & [link] & [link] ? Vagy az 508 korai változatai?
[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
válasz macilaci78 #217184 üzenetére
Azert mert olyan vagyok mint Tboldi a digókkal
Amugy a 8gen szép csak inkabb 4-5m ami jo belole.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
macilaci78
nagyúr
válasz Paxker315 #217201 üzenetére
Az otthoni teremgarázs hajlamos a beázásra, max 1 cm mély tócsa, de nagy felületen. Sokáig párás utána a levegő. Ha csak 1-1 nagyobb eső van, akkor vizes porszívóval összeszedjük a nagyját (társasház pénzén bérelt géppel ), de ha folyamatosan esős idő van, akkor jön az utánpótlás és nem szedik fel.
Szóval rozsdásra hajlamos autót nem szeretnék. Mondjuk, szerintem nem véletlen, hogy a a kombi Mazda6 tulajdonosa intézi a gépbérlést.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lacy86
addikt
Sziasztok,
Hamarosan bovul a csalad ( ikrekkel ) és cserélni kellene a jelenlegi autót.
Számomra a kiszemeltek a Ford S-max illetve a Seat Alhambra
Ebben szeretnek segitseget kerni, hogy mennyire megbizhato tipusok illetve meghallgatok barmilyen javaslatot.
80%-ban varosban hasznalnam, napi 10-20km ingázás.
Kb 5M lenne a rászánt összeg.
koszonom elore is a segitseget. -
hobizoli
nagyúr
válasz lacy86 #217206 üzenetére
a Ford-ban az automatavaltot kerulni szoktak, mert nyugos tud lenni
ket kollegamnak is van 2013-s 2.0TDCI manual SMAX-a, semmi bajuk nem volt vele, a szokasos kopo cuccokon kivul, de szandekosan nem is akartak az automatat
egyiknek 1.5, a masiknak 4-5 eve van megtöbb drón kell ;P
-
molnarpeter
nagyúr
válasz lacy86 #217206 üzenetére
Városba jó lenne a hibrid, de ugye a Toyota kiesett, akkor meg benzines... Ford ebből a szempontból nálam kiesett (kivéve mondjuk ha nagyon olcsón találsz repedt blokkal árultat és gépműhelyben tartósra meg van csinálva). Alhambra=Sharan, ott a 220 lovas 2.0 TSI 2015 után dupla befecskendezős, koksz problémákat jelentősen enyhíti, igény esetén DSG is vállalható.
Amúgy otthon nem lenne az autó közelében egy szabad konnektor? 5-ért már lenne Mitsubishi Outlander PHEV, ha van hibrides szerviz elérhető közelségben, akkor igazából elektromosan lenne a legjobb megtenni ezeket a rövid utakat.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
A napokban megnézünk egy Kia Ceed kombit (is). Egy ilyet meg szabad venni? Van javasolt, vagy kerülendő motor, vagy valami, amit tudni érdemes.
Anno Kia Rio RS-sel volt tapasztalatom, teljesen jó volt. Haver nemrég vett 2010 környéki Ceed kombit, azt picit szűknek érzem, de nem találom rossz autónak.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #217195 üzenetére
Latod jo ajanlast adtam a Superb-el.
Bubi uzemeltetesi arat ki se szamolom, hobbi auto. Igazabol a Jazz mellett total felesleges es indokolatlan.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz macilaci78 #217212 üzenetére
Alapvetoen ez egy jo hiru motor, amiatt nem felnek. Kia-s topikban/csoportban utanaolvasnek, de Hyundai jelvennyel amit kibirt kollegam alatt, le a kalappal.
Amugy haverom apja is ilyet vett olyan passat utan, mint a tied volt, aztan elegedett vele. -
molnarpeter
nagyúr
válasz macilaci78 #217215 üzenetére
Mondjuk ez is volt 1.9, de DPF-es Inkább a CR.
Kia 1.6 CRDI jó cucc.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz molnarpeter #217211 üzenetére
Koszonom Neked is!
Sajnos a toltest a 10. emeletrol nehez lenne megoldani
Jo lenne a Toyota de nem tetszik a kulso ( sajnos ) -
macilaci78
nagyúr
válasz molnarpeter #217217 üzenetére
Az eszem nekem is a Kia felé húz. A méret kérdés.
-
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
Kia/hyundai legjobb motorja (nincs kettős tömegű)
Tökre kulturáltan jár, szinte benzinesen halk és nem szokott vele gond lenni
I40- be kényelmesebben elférnél, de szerintem ebbe a kia-ba is el fogsz, úgy hátra lehet tolni, hogy a pedálokat nem étem el
Látod ott volt a talin a tesója i30 kombi, aztán meg sem nézted
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
A crdi jo motor, azzal nem szokott gond lenni.
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #217224 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
vzsryl
nagyúr
válasz macilaci78 #217220 üzenetére
A Superb-hez képest pici kívül-belül, de a kategóriájában elmegy. A motor mindkettőben baba, de a VAG-hoz minden fűszál mellett áll egy szaki meg alkatrész.
Biztos, hogy a Superb-ből kombit akarsz?
1. Az emberek 99,9999%-a Octavia kombinak nézi.
2. A szedán/ötajtós csomagtartója is elnyel mindent, cserébe jobban fogyaszt és csendesebb, merevebb a popója.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
macilaci78
nagyúr
válasz vzsryl #217226 üzenetére
A szedánnak hiába van nagy csomagtartója, egy relatív kis résen keresztül éred el. Ráadásul minél nagyobb, annál nehezebben éred el a végét.
A tető dizájnosan csapódik lefelé, így fogy a fejtér is. Öcsém Jettáján is látom. Feleségem 170 cm, de ő is bólintva utazik hátul.Nem érdekel, minek nézik, kettőnknek veszünk autót, nem közönségnek.
A B5 után valószínűleg minden csendesebb lesz.
Haver korábbi Ceedet vett, van a kerületben szerelő hozzá.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vzsryl
nagyúr
válasz macilaci78 #217229 üzenetére
A Superb mk2 szedán valójában nem szedán. Az csomagtér ajtó két állású, két külön gombbal. Középen megnyomva a “vas” nyílik fel, mint egy normál szedánnál, de kb 20cm-rel jobbra van még egy gomb, ami összezárja a teljes hátsó ajtót, és úgy felnyílik, mint egy Octavia-nál. Ha nem lenne rajta a skodás lehúzó gumipéló’, akkor ugrálva tudtam volna lecsukni, olyan nagyra tátja a száját. Mi ikerbabakocsival meg rengeteg csomaggal nagyon jól elvoltunk a kamuszedánnal. Simán benyel mosógépeket és hűtőket, ha ez lenne a cél. Továbbá a kombi és a szedán/ötajtós is 4833mm hosszú, pedig ez sok autónál nem evidens.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
macilaci78
nagyúr
válasz vzsryl #217230 üzenetére
És a csepp alakú, hátul lecsapott tető alatt a fejtér milyen?
De akkor is ezt 2013-ig gyártották, ha jól tudom, ennyi pénzért a Kia 4 évvel fiatalabb.A szedán fenekét nem érzem annyira, a kombinál megszoktam, hogy addig ér, ameddig látom. Ahogy parkolni szoktam, abban a radar nem nagy segítség.
-
Gergőke88
addikt
válasz macilaci78 #217233 üzenetére
Most komoly, hogy a Ceed és a superb egy lapon van említve?
Nagyon nem 1 világ a kettő. -
bandus
veterán
1.6 crdi hiresen jo motor, egyszeru, kimegy a vilagbol, es eleg dinamikus. nekem is ez volt a proceedben. autopalyazas, 2-3 km-es varosi utak, mindent birt. a draga szervi a hibakeresesek miatt volt.. jo szerelot is tudok hozza ajanlani
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
szomszédom cégénél van egy halom ilyen (20+) és még mennek, pedig kulcsos majdnem mind
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
nagyúr
válasz macilaci78 #217220 üzenetére
Elöl talán hozza a b5.5 passat méretét, de nem biztos. Üléspróbát kell venni.
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #217215 üzenetére
Ennyiért már rendes autót kapni
[link]Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zgospel
őstag
válasz Vismajor01 #217244 üzenetére
Azért a V60 nem annyira tágas mint amilyet keres, legalábbis a Ceednél nem tágasabb az tuti. Ez a V60 tulajdonképpen egy Focus, csak szebb és kényelmesebb. A linkelt példányban viszont kínai Geely motor van már, ami nem túl megbízható.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #217247 üzenetére
Pont azt akartam írni, hogy ez már nem olyan jó motorikusan mint a korábbi. 2 literesből is van 5 hengeres, én arra lőnék inkább.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #217249 üzenetére
Uncsitesómnak XC60 2.4 D5 van, az teljesen oké méretben is meg motorikusan is. De azok se olcsók....
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest