Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Qru #217192 üzenetére

    Nem csak az én döntésem, sőt! A kormány mindegy, a Passatban is cseréltem a 4 küllőst 3 küllősre, amit a csomagtartóból adtam oda a bőrösnek.

    Mikor elkészült, FB csoportban meghirdettem: "Kormányváltás miatt eladó!" jeligére. Kevés hirdetés kapott még annyi lájkot. :))

    focvis: Golf kicsi. Belül jó, kívül jó, de a kettő közt vezető út szűk.
    B7 Passatra ránéztem, az se nem fiatalabb, se nem olcsóbb a Superb kombinál, de legalább kisebb.
    Partner céges autójában ültem anyósülésen. Úgy éreztem magam benne, mint amikor szandálban mentem motoros oktatásra és ott vettem fel a bakancsot. Egyszerűen minden olyan közel van: ajtó, középkonzol, a térdemnél a műszerfal, kesztyűtartó, a biztonságiöv csatja, a majrévas.
    VAG vonalon a Superb-nek áll a zászló most.

    Mindent belevéve (tankolás, szerviz, gumik, biztosítás, pályamatrica, stb) 66.500 Ft/hó költség volt a Passattal, 59 hónap, 54k km átlaga ez.
    Ez évi 800k költséget jelent.
    Amire használnánk: évi 4-6 alkalommal szüleimhez menni vidékre. 3 napos bérléssel számolva a MOL Limo havidíjas konstrukcióval számolva a Mercit, Combo-t 90k/alkalom, plusz 18k/év. Ez összesen 560k.
    Még néhány alkalommal megyünk Budaörsre sógórnőmékhez, anyósomék (Budafok), Nagymama (Boráros tér) BKV-val is jól elérhető. Már annyi minden szállít házhoz, kifli.hu-ra nincs panasz, évi 25k-ért annyiszor rendelem házhoz a zsömlét darabra, ahányszor tetszik. Én a robogóval egész jól elvagyok, az eredeti tervek szerint jövőre motort veszek, akkor jóidő esetén ketten is meg tudunk oldani sok utat saját járművel.
    És ha Limo, akkor azért a saját tulajdonú tehermentes garázs is fialhat akár 300 k-t évente.
    Szóval átérzem bandus kínlódását. :))

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák