- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondom nem errol van szo!!! Csak az is igy nez ki, ilyen szinu! Abba sokkal tobb kilometer van, 130 vagy 150 mar hirtelen en sem tudom
A kormanyt mondom, hogy nem lattam, mivel mar be van boroztetve, es nagyon fincsi fogdosni
Annyi latszik, hogy dohanyos ember hasznalta, ket helyen ki van egetve, meg a bal ajton is latszik, de ennyi nekunk belefer...
Tökmindegy Ahogy beszeltuk, havi 2-300 kmerre kellene. Egyedul attol felek, hogy a kartyas kulcs beszarik...
A Peugeotnal lebszeltek a 307-rol, bar az is kb. Megane szint, de 1. Egy kocsiert nem megyek fel Pestre, mas jot meg nem talaltam most. 2. Ez akkora kamu ez kocsi.... mar levelezgetek igy is ket kamumesterrel, egyik Londobol akarja nekem kuldeni a kocsit, masik Gorogorszagbol...
lorcsi 50eFt-al dragabban van egy 1.5 -os dizeles. Olvastam en is nagyon szep fogyasztasi adatokat. MI tul sokat nem mennenk vele, szaguldozni nem akarunk, es vontatni sem. Te melyiket ajanlanad nekunk? Mert a dizel bar kevesebbet fogyaszt, de ha valami elromlik, az draga mulatsag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest