- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz Napfénysüti #153850 üzenetére
Én évente 6-7 alkalommal pályázok oda vissza 600 km-t szülőkhöz egy kis Matizzal, ami 0.8-as! Igaz Szabolcs felé nincsenek nagy emelkedők 130-al vigan elmegy mindig. Sárváron voltunk nyaralni idén, ott azért klímával már nagyon szenvedős volt a 100 is a sok emelkedő miatt.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Kinéztem egy 2007-es évjáratú Peugeot 307 SW-t. 1,6-os HDI motorral, van benne 230k km.
Olvastam sokat, beszéltem több emberrel, köztük persze autóvillamosságissal is és még mindig ellentmondásos a dolog...Előttem rakták rá a hibakeresőt és semmi hibát nem mutatott, fel van szerelve mindennel, eszméletlen kényelmes, full extrás, vezetni nagyon fasza volt, viszont nem tudom, mit tegyek
Nagyon tetszik a kocsi minden szempontból, de nagyon félek, hogy mi lesz, ha vmi tönkremegy benne és 200+-ba kerülne a javítás akár az injektor akár a gázpedál elektronika meghibásodása esetén.
napi 130 km-t mennék vele, és állítólag ilyen távnál már a diesel előnyösebb a benzines kocsikkal szemben és a 230 ezer egy dieseles motornál nem számít még soknak...Segítsetek kérlek!
(sajnos a büdzsém korlátozott, nagyon max 1,1 M-ig mehetek el...)
szerk: a kérdés az, hogy mekkora kockázata van egy ennyit hajtott dieseles kocsi megvételének? ill. mivel a 307-es-t 2008-ig gyártották, a korai évek problémáit elméletileg korrigálták és tartósabbak lettek később, ez igaz?
szóval ha ezt a kocsit nem ajánljátok ti sem, akkor mit lenne érdemes választanom?
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
válasz Simba86 #153852 üzenetére
Szia!
Sok lehetőséged nincs
1- összeszeded a vésztarcsit minden eshetőségre és megveszed ezt, vagy egy ilyet.
2- veszel bármi mást ami nem a szíved csücske, és utána vágyakozol és köpködsz
3- nem veszel autótHasznált autónál (rajtam kívül) senki nem fogja neked azt mondani, hogy nyugodtan vágj bele. Nem is lehet, mert nincs garancia a gondozásmentességre - használt autóban mindig ott a kockázat.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Gombinyó
őstag
Ha félsz a dízeltől, illetve nincs tartalék esetleges nagyobb szervire akkor vegyél szívóbenzinest és tankold.
Használt autóban benne van a para, de nem csak a dízelben. Vizsgáltasd át hozzáértővel.A 90 lovas HDi jó motor, ha arról van szó. Bosch befecskendezés, nincs részecskeszűrő és a Peugeot talán még kettőstömegűt se szerelt hozzá, de ebben nem vagyok biztos.
1,1m büdzsével max 800ig nézz autót. Az első szerviz elvisz 100ezret, akkor is ha nincs baja az autónak. A névre írás + biztosítás szintén...
-
andrisbandi
őstag
Használtat venni lutri.
Még a szervízkönyv sem jelent semmi biztosat. Hiába töltötték ki a valóságnak megfelelően, az nem fog kiderülni milyen minőségű alkatrészt építettek be.Pont ma mesélte egy autószerelő, h Németbe nincs utángyártott alkatrész.
A betegeskedő autók a saját márkaszervízükben kerülnek kipofozásra, gyári alkatrészekkel.
Ott nincs is autó alaktrész nagyker; Bárdi, Unix stb... érdekes, és jól hangzik.Mindenképpen kell a zsebben maradni pár száz rongynak.
Dízelnél a fél misi is kevés lehet, ha nagyon szerencsétlenül alakul a helyzet.Legjobb azonnal nagyszervízelni a járgányt ha idegentől vetted. Főleg egy idős, sokat futott gépnél.
Úgy évekig nem lesz gond.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
válasz andrisbandi #153856 üzenetére
Az utolsó mondatodat érdemes átgondolni.
-
8th
addikt
válasz andrisbandi #153856 üzenetére
Ja mert a szarul kereső vagy részmunkaidőben dolgozó emberek a méregdrága márkaszervízbe fogják beadni az 1500eurót érő tízenéves használt kocsijukat, hogy a gyártótól berendelt g*cidrága gyári alkatrésszel javítsák meg, mi? Nem kell mindent elhinni amit mondanak.
...
-
andrisbandi
őstag
válasz bitpork #153857 üzenetére
Beb4szn4 ha az újonan beépített alkatrészekkel lenne gond egy régi autóban.
Vagy ha kicseréljük a vezérlést, attól nem újul fel a 10 éves kocsi minden alkatrésze? Remélem nem erre akartál rámutatni▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Morris
veterán
Fejlemény van urak!
Kipróbáltunk asszonypajtival egy-két vasat. Hátha valakinek hasznos lesz.
Opel Astra J: beültünk, méregettük, de odáig már nem jutottunk, hogy beindítsuk. Szűk belül. Nagyon. Innentől már nem voltunk kíváncsiak az autóra.
Ugyanígy járt a Hyundai i30-is (2012) és a ford focus (2012) is. Ezeket már be sem indítottuk.Aztán egy Golf VI 1.6 TDI. De nagyon vérszegény volt ez is. Egyáltalán nem érezni a nyomatékot. Nem jött be. Drága, ahhoz képest, amit nyújtani tud. Mind felszereltségben, mind teljesítményben.
Az egyedüli nyertes a Golf Plus 1.6 (2008) modell. Ahhoz képest, hogy csak 1.6 102 ló, meglepően kellemes.
Szóval most ilyet keresünk. -
Integrale
veterán
válasz andrisbandi #153859 üzenetére
Ha mindent kicserelsz, akkor valoszinuleg nem lesz vele gond, de az azt jelenti, hogy kell uj valto, lengescsillapito, motor, fekrendszer stb, ezek utan biztoa lehetsz benne, addig nem, plane nem evekig.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
válasz andrisbandi #153859 üzenetére
Arra utaltam, hogy attól mert kicserélsz pár alkatrészt, a maradékkal még adódhat probléma. Nem beszélve, hogy volt itt már DMFW cserélve és pár nap után anyaghibával cserélve.
-
Morris
veterán
válasz BigBlackDog #153867 üzenetére
Meriva, zafira annyira nem bejövős.
Hondából meg csak a crossover amit el tudnánk képzelni. -
szekra
addikt
Sziasztok! A bizományi értékesítésnek mi a menete? Sehol nem találok erről "leírást". Valaki tudna segíteni egy linkkel vagy akár privátban? Bárkit meg lehet ezzel bízni? Pl ismerős magánszemélyt, csak, hogy az adásvételnél ne kelljen jelen lennem az aláírásom gyanánt. Ez megoldható?
-
törölt tag
Srácok segítséget kérnék!
Relatív sürgős a dolog, 2 héten belül autó kellene a házhoz.
Keret durván 5M, lízinggel.
Új autó, vagy bemutató autó ami szóba jön, de mivel szűkös az idő, csak raktárkészlet jön szóba újnál, ezért tetszik egy bemutató autó verzió.
Évi kb 50.000km-re kellene, 3 évig tartanám meg, utána csere.
Leginkább 70% országút, erdélyi turnék között, 30% város.Kombi kell, az nem kérdés. Ami eddig felmerült, Octavia és Focus.
Mit tudnátok ajánlani esetleg? Holnap mennék szalonokba szétnézni, kipróbálni. -
törölt tag
válasz BigBlackDog #153875 üzenetére
K astra kombi szegény csúnya, de a Megane ötlet tetszik, az nem is jutott eszembe! Mi a vélemény az autóról?
-
CsakEgySrác
csendes tag
Hali!
Autót keresek 350e Forintig. Ez az ár tisztán csak a kocsira lenne, van plusz 150 az átírásra és szervizre. A lényeg, hogy ne rohadjon le (sokszor). Illetve a swiften kívül minden érdekel, az csak a legutolsó a sorban. Köszi -
őstag
válasz #64118272 #153873 üzenetére
kényelmes helyzetben vagy, ez gyakorlatilag a legjobb felhasználás, szerintem semmilyen típussal nem lesz bajod, ha újat veszel
ha céges vásárlás, akkor inkább tartós bérbe venném pl. a leaseplantől, ott is készleten vannak a verdák és nem kell utána foglalkozni az eladássalcryptot minden termékemért elfogadom
-
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
A héten lefoglalóztam egy autót.
Jövő szerdán fizetem ki a maradékot, és akkor hozom el.
A kérdésem az lenne, hogy miután szerdán megírtuk az adásvételit, kötnöm kell egy biztosítást, hogy tudjak vele forgalomban közlekedni. A neten megkötött biztosítással rögtön tudok utána forgalomba menni?Ez a 2-3 napos kötvényesedési idő (ha egyáltalán így hívják) az okmányirodás átíratáshoz kell?
Elvileg 15 napom van, hogy elmenjek okmányirodába. Addig közlekedhetek az autóval az adásvételivel és a megkötött biztosítással? -
lenko
aktív tag
válasz Mágus2 #153897 üzenetére
Plushoz képest igen.
passat_vii (10.kép)
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest