- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #146789 üzenetére
Na megszületett.
Egy Toyota Carina E 1.6 XLI lett végül. 4AFE kódos, 78kW-s. Japánban gyártott. Sok gond nincs vele, inkább apróbb elektronikai ( ki kell majd cserélni egy biztit), gömbfejeket kell benne majd cserélni, illetve én észrevettem hogy üzemmeleg motornál is jön ki egy kis gőz a kipufogóból. Fehér színű amúgy és most párás időbe vettem észre, erre szinte mindenki azt mondta hogy ne foglalkozzak vele és ahogy a forgalmat elnéztem elég sok autóból jött . Kiderül majd, bár az ár jó volt így egy felújítás van kalkulálva ha szükséges. Hengerfej és egyéb rendben van mert a vízhőfok rendben van, nívópálca és olajbetöltő nem kávé színű és fűtés is rendben, csak amolyan első autó para van bennem minden kis apró sz.rral kapcsolatban. Amúgy jó kis gép, a motorját 90-nél szinte alig hallom és nagyon kényelmes is. Friss műszakit kapott a vásárlás napján, végig is néztem a vizsgát, szerintem nagy gond nem lehet. Ha mégis akkor besz.ptam na. Első autó, legközelebb tapasztaltabb leszek. Jobb lesz szerintem ez mint a P 206 így első érzésre. 300K volt, tehát amolyan jelenlegi "középárfolyam" a hahu alapján. Más ennyiért vesz egy kettős tömegű lendítőkereket, de az még nem viszi el sehova.
150 körül tudnék amúgy kb. még rákölteni ha valami lenne vele. Vezérlést, szíjakat, folyadékokat, szűrőket mindenképp kap majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs