Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Annyit "haladt" előre a dolog, hogy kiderült, hogy lényegében egy fillért se tudok alkudni a Jazz árából egy nyamvadt extrat nem adnak ingyé cserébe viszont üszkve közölték, hogy a 30.000fts kékfogat 55.000ftért szerelik be. Ez aztán a szervizdíj.... most az első nap guruljak be máshova várjam meg azt a nyamvadt félórát és fizessek a beszerelésért max 10Kt? nonszensz
Másik "kedvencem" volt, hogy a szin ami tetszett nem metáll volt (listaáron -78.000ft) még szerencse, hogy rákérdeztem, hogy az akkor olcsobb e. Mert nem volt!
A sluszpoén, hogy a másik szín ami tetszett pont a tesztautóé volt, rákérdeztem azt mennyiért adnák oda. Nem nehéz kitalálni a válaszukat, a tesztautót, a használtat annyiért adják mint az újat... csak az a kérdés merült fel bennem, hogyan.... rosszindulatú vagyok vagy sem ami elsőre megfordult a fejemben, hogy visszapörgetik és eladják újként.
Evvel a használtat is új árban adjákkal egyébként már tiszta komikus lett az egész. (Ja nem az üzembeállítási díj egy részét nem kell kifizetnem!)Azért elvittem egy körre, kifejezetten tetszett csak kiderült, hogy a Jazz nem is a Yaris, Fusion féle magasra beülős kocsi. Ezisegy -
Bosszus vagyok eldöntöttem ez lesz megrendelem erre annyira jó volt a ráhatás, hogy nemrendeltem.
Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest