- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz DR|FTK|NG #82909 üzenetére
Köszönöm.
Házat miért cserélnél? 2 éve van meg, semmi bajom nem volt még vele, melegedéssel sosem volt problémám, játék közben is ritkán megy fel 50 fok föle bármi, pedig ha látnád milyen rossz helyre van bepakolva a ház (sírnál), oldalra alig tud szellőzni, radiátorcső mellett közvetlen, radiátor 20 centire.(#82917) LógaGéza: Proci az munkára nekem is kell néha, de összességében játékok miatt akarok fejleszteni. Szerintem elegendő lesz a sima, tuningolni nem hiszem, hogy fogok, a mostanit is csak akkor néztem meg mit tud, amikor megvettem, aztán visszatettem alapra.
3 ventis kártyából ilyenek szoktak lenni jó áron, ezek közül mindkettő ajánlott?
Sapphire R9 290 TRI-X
Gigabyte R9 290 Windforce OC
Igazából akkor legyen halk a hűtése, amikor dolgozom, tehát amikor gyakorlatilag nem terhelődik a VGA. Játéknál nem annyira lényeg, akkor a mostani is eléggé felpörög, de akkor a játék zaja/hangja el is nyomja.Az írt Asus lap beleférne simán, újonnan HA-n találtam újonnan 22k-ért. Ha egy kis tuning lehetőség van benne, bőven elég, lehet még azt se használnám ki.
Még egy kérdés, az írt proci hűtő elég lesz? (Cooler Master Hyper 212 EVO, i7-4770)
Visszaolvasva erősebb procikhoz is volt ajánlva ez a hűtő.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest