- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
BullZeye #2083 üzenetére
Én meg leírtam, hogy lehet ezen görcsölni, de a felvétel nem fog menni. Ezért aztán miért ne lehetne engedélyezni a lejátszást. Egyszerűen nem tudod felvenni max. úgy, hogy fogsz egy kamerát és rögzíted a képét kívülről, de azt mobillal vagy tablettel és a weben is megteheted. Plusz akkor is bebuknák, ha weben játszanám le és HDMI monitoron nézném. Valamire ki kell vezetni a képet, hogy pl. weben meg tudd nézni.
A korlátozás egyébként is csak arra vonatkozik, hogy rootolt-e az eszköz vagy sem. Azt nem írja, hogy milyen eszköz.
A TV GO-nál sokkal szigorúbbak (anyázik is miatta mindenki gondolom), mert ott a kikötés az, hogy csak mobileszközökön játszható le.
vagy hideolt a root.
És ez milyen programmal deríthető ki? Mert emlékeim szerint már telepítettem ilyen root ellenőrző biszbaszokat és mind azt írta, hogy rootolt. Tudnál valami programot linkelni, ami kideríti, hogy rejtett-e a root?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2013 üzenetére
Ahogy nézem Hi10p-t nem támogatja s905 sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest