- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Zolee_70 #1246 üzenetére
Igazbol mindegy, hogy milyen a box, de azert a drotos halo millioszor megbizhatobb lenne
Nekem X96 van, wifin az fHD videokat meg vigan tudja cipelni, de talalkoztam mar nagyobb bitrataju filmekkel is, amivel az alap wifije mar nem birkozik meg
Szereztem egy USB wifi adaptert, azzal viszont barmilyen fHD megyA jatekok is jol mennek rajta, en egerrrel meg billentyuvel jatszom azokkal amiknek nincs tapiscreen igenyuk
Eddig jol mentek....persze azert vannak kivetelek, de gyerekeknel szerintem nem lesz gond, nalunk sincsenekSzoval az en ajanlasom az X96 es ma mar inkabb az Xnano X96 Pro, picit tobbet tud
Mindenkepp 6-os Androiddal javallott es filmekhez vayg Kodi vagy SPMC
Elso probalgatas utan a randa launchert mindenkepp jo lecserelni erre van eleg sok jol mukodo app
Kapsz egy rendes Androidos asztalt, ugy kicsit ertelmesebb hasznalni, akar egy mini pc-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- i7 14700/32GB/1TB/RTX 4060 8GB/WIN11 PRO
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest