Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankos50
tag
nem fiúk , igazából azt nem értem hogy amelyikőtök nem tud hozzászólni kérdésemhez érdemben az minek nyitja ki a száját ?
egyenesen elmondtam hogy semmi más nem számít csak hogy 1151 legyenez szerintem elég egyértelmű
aprósólyom ,
még mindíg nem érted hogy 1 szempont van ? miért akarsz többet kicsikarni ?""pecccccccca "" köszönöm értelmes hozzászólásodat , ezzel tényleg előrébb vagyok
nem ismersz s s minősítesz
természetesen büszke vagyok rád ( gyárilag születtél ilyennek ? vagy tanultad ? )""jeni""
tisztában vagyok vele hogy vannak karik külön s hogy hogyan lehet megoldani , de azért köszönöm mert ez már normális hozzászólásha javításról volna szó megoldanám magam mivel ez a szakmám
már nem kérek javaslatokat , köszönöm elég , hiszen hiába írom hogy nincs más szempont , csak azt erőlteti pár ember
bocs hogy idetévedtem , igérem nem jövök többet
-
tankos50
tag
válasz
Aprósólyom #101996 üzenetére
aprósólyom
minden tiszteletem neked de :ha nem értesz egy egyszerű kérdést akkor ne is próbálj válaszolni rá
ennél egyételműbben nem tudom leírni : egy kikötés van , 1151-es legyen a lap
az hogy mire használom nem érdekesha tudsz ilyen lapot akkor írd , ha nem akkor ne
ha senki sem tud , akkor majd ráérek agyalni hogy hol érdeklődjek még -
tankos50
tag
Üdv mindenki
tudtok e olyan 1151-es alaplapot amin legalább 8 sata csati van ?minden más lényegtelen
-
tankos50
tag
válasz
bluyoo #73977 üzenetére
nekem sosem volt fullon a grafika , úgy nem látom ki lő rám ,
füst ,láng ,törmelékasus h97m plusz lap volt régebben , kb 3 hónapja
abban egy G3450-es proci , annak a videókarija is elég volt nekem
80-120 fps-ig ingázott egy 19-es 1440x900-as monitorralmost nagyobb a monitor 1920x1080 Dell U2211H , full hd , de gondolom a HD530 is jobb annyival hogy bőven jó lesz
-
tankos50
tag
válasz
bluyoo #73973 üzenetére
köszönöm a választ
tehát összegezve az Asus H170 Pro Gaming lesz a jobb választás ?
azért kérdezgettem mert a videó memória miatt nem tudtam dönteni
asus : Maximum shared memory of 512 MB
asrock : Max. shared memory 1792MBez nem lesz nekem probléma a játékoknál ? mert nem lesz külön videókarim csak a prociban lévő
tudom hogy elég gyengusz a proci , de úgy gondoltam az alap legyen jó ( alaplap )
procit könnyebb cserélni később -
tankos50
tag
üdv mindenki !
tanácsot kérnék
1. Mennyit szánsz az alaplapra? a lehetőségek szerinti legkevesebbet , de nem ez a fő szempont
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? a procit látjátok , esetleg később lesz jobb is , 2 x 4 GB 2400-as corsair cl 14 , 256-os SSD, Be quiet 480w moduláris
3. Milyen méretű lapot szeretnél? lényegtelen
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) , lényegtelen
5. Milyen a monitorod csatlakozása?display port , DVI Dell U2211
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? nem
7. Használt, vagy új alaplap? mindegyha én csak a prociban lévő videókarit használom játékra is , akkor melyik lap jobb nekem ?
proci egyelőre : G4500 ,HD530
lap 1 : Asus H170 Pro Gaming
Integrated Graphics Processor- Intel® HD Graphics support
Multi-VGA output support : HDMI/DVI-D/RGB/DisplayPort ports
- Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz
- Supports DVI-D with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Supports RGB with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Supports DisplayPort with max. resolution 4096 x 2304 @ 60 Hz
Maximum shared memory of 512 MB
Supports Intel® InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™lap 2 : ASRock H170M Pro4
- Supports Intel® HD Graphics Built-in Visuals : Intel® Quick Sync Video with AVC, MVC (S3D) and MPEG-2 Full HW Encode1, Intel® InTru™ 3D, Intel® Clear Video HD Technology, Intel® Insider™, Intel® HD Graphics 510/530
- Pixel Shader 5.0, DirectX 12
- Max. shared memory 1792MB
- Four graphics output options: D-Sub, DVI-D, HDMI and DisplayPort 1.2
- Supports Triple Monitor
- Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 24Hz / (3840x2160) @ 30Hz
- Supports DVI-D with max. resolution up to 1920x1200 @ 60Hz
- Supports D-Sub with max. resolution up to 1920x1200 @ 60Hz
- Supports DisplayPort 1.2 with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2304) @ 60Hz
- Supports Auto Lip Sync, Deep Color (12bpc), xvYCC and HBR (High Bit Rate Audio) with HDMI Port (Compliant HDMI monitor is required)
- Supports Accelerated Media Codecs: HEVC, VP8, VP9
- Supports HDCP with DVI-D, HDMI and DisplayPort 1.2 Ports
- Supports Full HD 1080p Blu-ray (BD) playback with DVI-D, HDMI and DisplayPort 1.2 Portsvagy esetleg tudtok e olcsóbb lapot ami ugyanolyan jó mint ezek
DisplayPort az elég lényeges nekem
M.2 SSD-t megéri e berakni ?vagy ugyanolyan jó a mostani SSD-m , egy 256-os Samsung evo
előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest