Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv,segítsetek eldönteni,GA-Z97MX-Gaming 5 vagy ASUS Z97M-PLUS esetleg MSI Z97M GAMING egy 4790K társaságában.
-
Giovanny
őstag
Megjött a deszkám,megyek is érte
3.Aragorn Ha szeretnéd komoly hangminőséget,akkor komoly hangfal is kell hozzá.
-
Giovanny
őstag
No,hosszú gondolkodás után megrendeltem Asus Deluxe alaplapot,ha minden igaz holnap jön,nem TUF,de 3 évet csak kibírja
-
Giovanny
őstag
Üdv,ha az alaplapon nincs VGA /DVI kimenet,és csak HDMI van,akkor a cpu integrált vga-t nem lehet használni?
-
Giovanny
őstag
válasz
3.Aragorn #60379 üzenetére
Igen,a kezdetektől windows-t használok,tehát nehéz átállni,volt olyan is hogy resetelt magától a bios,a hang sem volt tökéletes mindig,filerendszer kompatibilitási problémák,próbáltam csinálni Cloveres telepítőt( UEFI miatt) ,de nem jött össze,szóval ez egy külön világ számomra,állandó bütykölés a helyes működés érdekében.Maga a rendszer nagyon tetszik,szerintem sokkal jobb mint win,de a fent említett dolgok miatt feladtam,most is alaplapot akarok venni,és ezen gondolkozok hogy ha megint Gigát veszek,akkor lehetőségem lenne kipróbálni a Z97 -el is,hátha összejön,de az Asus jobban bejön mint márka,sokat variáltam Mark1 és Pro között,de leegyszerűsítettem a dolgot és Deluxe lesz,de még olvasok a hackintosh témát a végleges döntésik.
-
Giovanny
őstag
válasz
3.Aragorn #60377 üzenetére
Értem,UEFI szép felület
Számomra logikus és praktikus volt a használata,rengeteg beállítási lehetőségekkel,stabil lap,tuningba sem az utolsó.Szóval részemről csak pozitív tapasztalataim voltak.Időközben (az eladás oka is) szerettem volna kipróbálni OS X-et,és Gigabyte-ra váltottam,de számomra sok kompromisszummal járt az OS X használata.
(#60376) BomiBoogie Erre csak akkor jöttem rá,mikor már Bitfenix Recon már úton volt.
-
Giovanny
őstag
Üdv,ha jól láttam ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 1 -be nincs M.2 csati,az mennyire előny / hátrány a jövőre nézve? ASUS Z97-PRO(Wi-Fi ac) ba mind kettő csati van.
-
Giovanny
őstag
Üdv urak,az Asus TUF alkatrészek (MARK 1 ) valóban előny,vagy csak marketing? Még mindig küzdök Asus vs Gigabyte..
3.Aragorn Gondolom az gyári gari lesz az 5 év,mert a boltokban csak 3 évet láttam.
-
Giovanny
őstag
válasz
bluyoo #60078 üzenetére
H105 hűtőm van,és terheléjsnél impulzusszerüen ment a forgulatszàm,3 és 4 pines megoldásokkal is próbálkoztam,meg nagyon idegesítő is volt az a fel/le ugráló sebességnek a hangja.Tehát nem volt képes a lap fix sebességen vezérelni a vetniket,legfrissebb bios-t is feltettem,de semmi...
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát,nem tudom hogy milyen lehet a z97 a ventivezérlése,de a jelenlegi gryphon mellé muszáj volt vennem egy ventiszabályzot....
-
Giovanny
őstag
Üdv,egy kis segítséget szeretnék kérni , Gigabyte ga-z97x-ud5h. vagy Asus z97-pro nem az ár alapján kell döntést hoznom.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,nagy dillémában vagyok az alaplap (ház) választásban,mindig csak nagy házaim voltak (ATX) és most szeretnék valami kisebbre váltani (mATX) De azt is akarom hogy mATX alaplapon legyen olyan mint ATX társai,szolgáltatásban/felszerelésben,tehát létezik olyan mATX-es deszka ami nagyon megközelíti a nagy társait mindenben (méreten kívűl
)? Az ára annyira nem lényeg most. 1150 foglalatú Z87 lapról lenne szó.
-
Giovanny
őstag
Üdv urak,eljött az idő Haswell-re váltani
4770K-ra,milyen deszkát ajánljátok kis tuningra is alkalmas legyen 4.2-4.3Ghz árban ~50k.
-
Giovanny
őstag
válasz
tomy0628 #29826 üzenetére
Szia,AsRock Z68 Extreme 3-B3 Gen3 ár/érték illetve aranyközépút,én ha vennék akkor csak is ezt,mert mondjuk nem ez a legjobb deszka a világon,de amire kell /többet tud mint átlagos lap/ arra bőven elég,sőt a tuningban sem gyengélkedik
Van itt egy topic,és szerintem akinek van örömmel használja
-
Giovanny
őstag
válasz
Crossfit007 #29823 üzenetére
Szia,ez egy jó minőségi deszka,igaz P67 de ha nincs szükséged z68-as extrákra,stb..,ami szerintem nem nagyon hasznosak,én azt mondom hogy remek tuning lapocska.Én is most váltani készülök z68-ról p67-re
Ha van rávaló,akkor vedd nyugodtan,nem fogod megbánni!
Ezen töröm a fejem: GIGABYTE GA-P67A-UD7-B3
Pláne 2600k-hoz remek választás,ha kifogtad f..sza cpu-t akkor csak röpködnek majd a Mhz-ek
-
Giovanny
őstag
Mivel 3 generációs, és csak a jövőben lesz elérhető a Ivy és PCI3 tehát egy jó ideig jó lesz az biztos.
-
Giovanny
őstag
Köszi,srácok,csak gondoltam jobban menne a 2600k a Gigában mint a jelenlegi Msi-n.De szerintem nem volt mázlin a procival,átlagos tuning potenciával rendelkezik sajna.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van értelme MSI Z68A-GD65 (G3) ról váltani Gigabyte P67A-UD7-B3-ra? Tehát tuningba stb.., jobb lehet?
-
Giovanny
őstag
Szerintem Z68 Extreme3 Gen3 aranyközépút,én is nagyon akartam ilyen lapot,sokat olvastam utána,de a sietségben MSI lett belőle,amit már egy picit megbántam hogy megvettem.Ha a pénztárcád nem tiltakozik ellene,akkor vedd meg,pláne hogy sokan használják,sok a tapasztalat illetve segítség lesz számodra.
-
Giovanny
őstag
Szia,igen sajnos a Giga mostanában nem olyan jó vétel,sokan panaszkodnak,Etron,dropp,kompatibilitási problémák miatt,legalább is én ezeket olvastam.Szerintem ha 40k körül kell sokan dicsérik az Asrockot.Régebben még 775 korszakból nekem is többnyire Giga lapjaim voltak.És ha már most kell a lap,akkor érdemes Gen3 választani,PCI3 miatt.
-
Giovanny
őstag
Na..a héten lesz :Z68A-GD65 (G3) deszkám,remélem nem bánom meg a vásárlást
-
Giovanny
őstag
válasz
tranceplanet #29284 üzenetére
Köszi,
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 és ez között gondolkodok,de MSI akkor jobb mint asrock?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mi a véleményetek az MSI Z68A-GD65 (G3) lapról ? jeni kolléga már kérdezte itt,de nem tudtam leszűrni a válaszokból a lényeget.
-
Giovanny
őstag
válasz
csucsbicep #29173 üzenetére
Hmm,érdekes..de Asus P8Z68-V Pro nem PCI3,akkor hogy tamogat ?
-
Giovanny
őstag
Köszönöm srácok ! Asrock azért jött számításban mert elméletileg az Ivy is jó lesz hozzá,bár még hivatalosan nincs infó,gondoltam hogy ha majd lesz Ivy jó lesz a lapba...két légy egy csapásra
-
Giovanny
őstag
Üdv. Segítsetek dönteni két lap között Asrock Z68 Extreme3 Gen3 vagy Asus P8Z68-V Pro? 2600K -val lesz hajtva,és tuningolva
-
Giovanny
őstag
A legjobb Neked GA-X48T-DQ6 lenne ha még találsz valahol
Remek lap szerintem,nekem is volt.
-
Giovanny
őstag
válasz
tranceplanet #27393 üzenetére
Etron USB3.0 javitott driver
Szia,akkor eddig csak a driver volt hibás ? És nem a maga chip? Mert ez tartott vissza a vásárlástól ...
-
Giovanny
őstag
válasz
creedszl #27296 üzenetére
Parancsolj,nekem volt és nagyon szerettem,tuningba is jó volt.
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27288 üzenetére
Értem,akkor Neked is Bull lesz?
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27286 üzenetére
Nem,nem játék gép lesz,de néha azért megesik velem hogy játszani is fogok
Látom Te is AMD-s vagy,szerinted 970 hogy birna a tuningot,nem extrém tuningra gondolok.
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27284 üzenetére
Most nézem Asrock de itt is sajna Etron van jelen..
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27282 üzenetére
Igen észrevettem hogy többet kínál olcsóbban,csak rossz emlékeim vannak az Asrock-ról a múltból,de ahogy olvastam nagyon belehúztak gondolom minőségben is?
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27277 üzenetére
Mivel nem játék gép lesz úgyhogy nem nagyon fog hiányozni
ZetorGumi Köszönöm.Csak lenne már egy rendes teszt Bull-ről
Hogy döntsek már 100% hogy mi is legyen.
-
Giovanny
őstag
Üdv,sok gondolkodás után úgy döntöttem hogy megvárom a Bulldozert,és keresgéltem egy kicsit a deszkák után,Asus illetve MSI mellett döntöttem,csak nem tudom melyik lenne a jobb választás.Egy VGA-ás rendszer szeretnék építeni,azért vagyok bizonytalan a válásztásban mert ez lesz az első AMD-s rendszerem
Nagyon remélem hogy A Bull jobb lesz a mostani 2600K-tól,szóval minden segítséget,javaslatot szívesen fogadok.
P.S. Eredeti terv szerint 2600K volt a kiszemelt CPU,de a Bull 8 magos megmozgatta a fantáziámat,és az volt ami miatt a Bull mellett döntöttem,tudom hogy még semmi teszt nincsen de 8 mag csak több mint 4
-
Giovanny
őstag
FX-8170 lehet hogy csak 2012-ben lesz elérhető?
Tényleg, Etron EJ168A USB3 itt is hibás mint az Intel deszkákban?
-
Giovanny
őstag
Köszi srácok ! Tényleg nem értek (még) az AMD-hez..
990FX most a legjobb chipset ?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mi a különbség ITT a b3 és g3 között?
-
Giovanny
őstag
válasz
Mr.Csizmás #26546 üzenetére
Kb.mikor várható? Érdekelne milyen lesz SB-hez képest..
-
Giovanny
őstag
válasz
viperabácsi #26523 üzenetére
Én is ilyenen gondolkodok..
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
Erősítse meg valaki hogy a hibás ETRON USB3 alaplapok tényleg hibások,vagy driver -rel orvosolható a probléma? Mert most készülök alaplapot venni és pont Asrock lett a kiválasztott,akkor Asus és Msi jöhet szóba?
-
Giovanny
őstag
válasz
viperabácsi #26412 üzenetére
És miért pont az MSI-re esett a választás? 25-k én nem vennék deszkát (nem vagyok milliómos,még
) mert nálam az alaplap olyan mint a háznak alapja,rajta lesznek a falak és belül én
Szóval azt mondod pl.25k és 50k alaplap között nincs különbség ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest