Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
MPG X570 GAMING EDGE WIFI szeretnék venni . [link] ilyen ramot mert eddigi össze b450 és b550 lappal müködtek stabilan amikhez megvettük ,de nem találok a X570-es memory listán. létezik ,hogy b450/b550-nel mennek ezek az Aegis ramok ,de x570-nel nem?
-
Whysperer
addikt
toroltem
-
Whysperer
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #86437 üzenetére
-
Whysperer
addikt
Ez esetleg eleg? [link]
-
Whysperer
addikt
Hja nem innen veszem ez csak a típus volt. Ebayen nézegetem csak nem tudom milyen fajtak amik jok ,de majd kinezem a topic leírásból a tpbbi ajanlottat
-
Whysperer
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #86432 üzenetére
Igen lesz rajta. Megy ra a schyte Ninja 3 az FX-ről. Egy 4,2-nek örülnék
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Meghalt az FX-em es szereztem egy i7 4770k. kerdesem milyen alaplapot vadasszak hozza z97-es kozul? Ez peldaul? [link] ( Angliaban vagyok azert nezegetem az itteni oldalakat.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. a barátom 965 Be pehnom 2 -höz keres laplapot am3+ os na most az Én gépembe a 8120 alapott egy Giga GA-990XA van de ez drága neki. viszont húzva is lesz a proci. valami ötlet rá? ha nem lesz elég a a phenom craft akkor majd FX mehet bele! Hja és a szempont legolcsóbb jó egy VGA-s config biztos! Intelre nincs pénze és olyan max 20 ezer ft-tja van rá! Asrock 970 pro 3 vagy ilyesmi?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
olyanban kérném a tanácsotokat ,hogy PH 2 965 BE-hez és majd az új FX-hez olyan janurában mikor már normalizálódott az áruk. Kellene egy lap! 1 VGA kell csak ,de tunning lesz. Nem rekord döntés ,de ha mondjuk egy 8120-am lenne azt tudja 4,5-n Tudom írták ez CPU függő is de a 965-ből szeretnék egy 3,9 4-et kihozni vele az új FX-ek emg magasabb órajel miatt nem tudom mennyire lesznek tunningosak!
Innen kellene a választás mert Angliában élek és innen vásárolok! [link]
Nem akarom a legdrágábbat ,de azon sem akarok bukni teljesítményt ,hogy túl olcsót vettem. a Legésszerűbb választás melyik lenne?
Előre is köszi!
Ui: FX topicban is megkérdeztem csak gondoltam alaplaposba is rákérdezek és össze vetem az eredményt. Netalántán egyezik valamelyik ajánlás és ez segít a döntésben
-
Whysperer
addikt
válasz
bluyoo #35919 üzenetére
Hja de nem is arról van szó hanem ,hogy a technika fejlődött és állítólag olcsóbb az előállításuk ezeknek a dolgoknak szóval semmi nem indokolja a piaci nyereségen kívül az árakat. és nem az E7300-am képességét hasonlítom egy mai i5-höz hanem ,hogy akkor az t is lehetett tunningolni és a mai alaplapok anyagai nem a Marsról származnak ,hogy több legyen az áruk.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz
bluyoo #35846 üzenetére
Hallgatok rád és az Asrock Z77 Extreme4 lesz sz.tem ,de elmondanád akkor már csak azt ,hogy miért az ASUS-t vennéd inkább? /Asus P8Z77-V LE/
ui.:
2 krédés ami félig ide vágó csak:
- Intel Core i5 3570K Ez a legkisebb ivy amit lehet húzni amúgy?
- FX-es AMD alapalpto cpuval nem érdemes venni igaz? -
Whysperer
addikt
válasz
bluyoo #35823 üzenetére
Ertem. Nem a legolcsobbat de egy uj ivy i5-t szeretnek olyan 4.4-4.5-re es nen sporolas celjqbol csqk nen akarok foloslegesen penzt kiadni ha ki sem hasznalom a alaplapot ha mondhuk 113 fontos az asrock sz.tem ez lesz de ha gy 80-as is kepes ra akkor inkabb az. Na minde azert koszi koazi.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok!
Egy Intel Core i5 3570K CPUhoz keresnék alaplapot. ' vgas rednszer + SSD 4+4 Giga Corsair memória lenne benne!
Olyan 4.5 Ghz-en szeretném futtatni a processzort!
Milyen alaplapot választanátok ehhez a dologhoz erről az oldalról.
HA megoldható olcsóbban is akkor úgy ,de 120 fontnál többet nem szeretnék rákölteni.
Előre is köszi!
Ui.:
Hja és azért innen és azért font mert Angliában élek és Innen tudok jó áron vásárolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest