Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
herczeg145 #88125 üzenetére
G.SKILL Aegis szerintem egy nagyon jó memória
nagyon kedvező ára van
-
-
Tomko78
őstag
válasz
littleNorbi #62518 üzenetére
Msinél minimum ilyet vegyél , g43 nincs vrm hűtés [link]
-
Tomko78
őstag
válasz
BomiBoogie #56733 üzenetére
itt nem a sli/cf a lényeg arra már egy 970 lap is képes , hanem esetleg pl egy 990 Fx alaplapon jobb pl a cpu táp ellátása , vagy az alaplap hűtése
-
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
csucsbicep #56677 üzenetére
Az új Asrock Fatal1ty 990 FX Killer alaplapon olyan cuccok vannak hogy csak lestem , arra az egyre mondanám hogy na jó mehet a csere pl M.2 foglalat (2. gen. PCIe x2/SATA) , Realtek ALC1150 audio , Killer™ E2200 Intelligent hálózati platform
-
Tomko78
őstag
válasz
afrojack1 #56672 üzenetére
amióta az alaplapra fel tettem a L1.95A béta biost , a lelkem nagyon kezes lett minden nyűgje eltűnt , nagyon kis kezes lap lett , viszont mikor a 2.00 bios fel tettem megint éreztem nem az igazi így ment vissza a béta bios
Hidd el nekem ez nagyon megfelelő nem adnám semmilyen gépért
(#56673) bluyoo
De ami jó az jó , minek bolygatni
-
Tomko78
őstag
válasz
ingalls #56637 üzenetére
39 ezer ft és ezek vannak + benne amit semmi más AMDs lapban nem találsz meg , M.2 foglalat (2. gen. PCIe x2/SATA) , Realtek ALC1150 audio , Killer™ E2200 Intelligent hálózati platform Asrock 990 FX
-
Tomko78
őstag
válasz
csababarca #56598 üzenetére
Milyen játékokkal játszol? mert még el lehet gondolkodni a 4 gb verzion is
-
Tomko78
őstag
válasz
bluyoo #56051 üzenetére
lol de jó árban van az új Csúcs amds lap
Asrock Fatal1ty Killer
-
-
Tomko78
őstag
válasz
Black Dragon #52333 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
Tomko78
őstag
válasz
Black Dragon #52331 üzenetére
De új cput is akarsz venni ? Mert amint látom csak 1150 cpukat támogat , 1155 nem
-
Tomko78
őstag
válasz
TaylorXIII #52151 üzenetére
jaja ezek már olyan gyors alaplapok hogy csak na
-
Tomko78
őstag
válasz
bluyoo #52147 üzenetére
Asrock Extr 4-ől biztos jobb a Saber. , de egy Fatal1tytől hát nem tudom , én a kettő közé lőném be Saber. és a Formula közé , de a saber . szintjét tuti hozza a extr 9 meg a Fatal1ty , igaz sajna már árban a Saber. sokat lement így ma már nem kérdés , hogy melyiket veszi az ember , de anno még drágább volt a Saber. mint a Fatal1ty , de ma már más a helyzet
-
Tomko78
őstag
válasz
Tardisjapan #47451 üzenetére
Szerintem hogy adott márka rossz olyan nincs , inkább adott darabbal van gond , pl nekem is első Asrock alaplapom 1 év után elszállt benne a déli híd mégse írom sehova hogy az Asrock milyen rossz meg ilyenek , ha ez a mostani is elfog szállni 1 évesen akkor már fogok gyanakodni hogy az adott széria kerülendő
-
Tomko78
őstag
válasz
BomiBoogie #47438 üzenetére
De ha jól tudom akkor pl intelnél is csak Ivy cpu megy nem? a sandyval nem
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest